Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u čakovcu

Optužnica protiv mladića (25) koji je ozlijedio policajca i oštetio policijsko vozilo

lisice
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
03.05.2015.
u 16:11

Tereti ga se da je 1. ožujka u Čakovcu s nožem i odvijačem u rukama spriječio trojicu policijskih službenika da uđu u kuću nakon dojave o nasilničkom ponašanju u obitelji

Nasilnom 25-godišnjaku iz Čakovca produljen je istražni zatvor zbog opasnosti da će ponoviti kaznena djela zbog kojih je 1. ožujka i zatvoren.

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je ovih dana protiv njega optužnicu zbog počinjenja više kaznenih djela, od prisile prema službenoj osobi i prijetnje do oštećenja tuđe stvari i napada na službenu osobu.

Tereti ga se da je 1. ožujka u Čakovcu s nožem i odvijačem u rukama spriječio trojicu policijskih službenika da uđu u kuću nakon dojave o nasilničkom ponašanju u obitelji. Jednom policajcu zaprijetio je da će ubiti i njega i njegovu obitelj. Potom je oštetio službeno policijsko vozilo na koje je s balkona nabacio drvene ladice, a nije se smirio ni nakon privođenja u prostorije policijske uprave. Tamo je udarcima nogom u leđa i nogu ozlijedio jednog policajca.

Vijeće Općinskog suda u Čakovcu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika da mu se produlji istražni zatvor.

>>Obiteljski nasilnik (25) ozlijedio policajca u policijskoj postaji

>>Maskirani i naoružani orobili trgovinu i kladionicu

Komentara 3

BE
belimo
17:13 03.05.2015.

Da se radi o "domaćem" čovjeku bila bi slika uz ime i prezime, gdje radi,broj cipela itd...a ovako može biti u pitanju samo jedno: . . . . .!!! Ne smiješ ni napisati tko je jer ti obrišu komentar.

OB
Objektivno...
17:17 03.05.2015.

Mora da je neki tatin sin?

OB
ObrenM
18:19 03.05.2015.

Ako se ne moze objaviti tko je taj kriminalac,bar da ga policija dobro centrira,a ne osloniti se na sud po mjeri nekih.Ostane li ovo zakamuflirano to ce biti dobra poruka ostalim slicnim spodobama,da mogu ici bez straha u nove pobjede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije