Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSAM PONUDA

Opet ništa od brzog interneta? Pristigle ponude i tri puta veće od procijenjene vrijednosti

13.08.2023.
u 19:04

Hrvatska ima izgrađenu većinu agregacijske mreže ili “autoceste”, ali je ona u vlasništvu Hrvatskog Telekoma koji ju je stekao u privatizacijskom procesu davnih dana

Komentara 27

Avatar Hazl113
Hazl113
20:40 13.08.2023.

Davne 1972 god. moj stari je morao kupit tel. priključak, tada u protuvrijednosti od 1.400DEM i još bio dvojnik. A to je značilo da ne možeš primat pozive niti nekog zvat, ako je dvojnik visio na telefonu. Tek 1986 presatao je biti dvojnik. Onaj koji se sjeća zvanje van Zagreba se naplaćivalo u zavisnosti od regija. Što si bio dalje, plaćaosi više minutu. Ako si zvao Dubrovnik, minuta je bila skuplja 8 puta od lokalnog razgovora. Jedino što je bilo pošteno da pretplata nije postojala. Ako te nije bilo 2 mjeseca, račun je bio "0". I sada se pitam čije je ustvari ta linija koja je plaćena davne 1972 god., moja ili od HT-a i zašto onda moram plaćat pretplatu svaki mjesec. Pa koliko znam svi Ugovori su trebali biti nasljedni.Mislim da je stari dok je bio živ trebao tužit HT radi toga, a takvih kao on je bilo barem milion. Imam stare tel. imenike kako fizičke, tako i elektronske na CD-u.

DU
Deleted user
21:35 13.08.2023.

Srećom živim u Varaždinu i s T-comom više nemam nikakve veze. Magić telekom je tu lokalni operater na optici kojeg više ne puštam ni po cijenu duplo jeftinije tcom optike, iako sam siguran da se to nikada neće dogoditi. Uopće mi nije jasno zašto ljudi odabiru tcom ako imaju alternativu. Druga stvar je kad nemaš izbora.

Avatar film
film
19:32 13.08.2023.

t com izbjegavati u širokom luku,t comovi agenti su malo žešći hoštapleri i prevaranti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije