Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Airlines obara rekorde

Olinka Gašparović iz Knina dvomilijunta putnica

Dvomilijunti putnik Croatie Airlines
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/9
20.11.2018.
u 15:13

Dvomilijunti putnik ove je godine zabilježen 16 dana prije nego u 2017. godini

Olinka Gašparović iz Knina dvomilijunta je putnica Croatia Airlinesa (CA) ove godine. U utorak je u zračnu luku Split doputovala iz Münchena, preko kojeg se kući vratila iz Engleske, gdje je posjetila djecu.

-Prije ovoga zadnji put sam se avionom vozila prije 40 godina! - oduševljena je bila gospođa Gašparović koja do sljedećeg putovanja neće toliko čekati jer je od CA dobila dvije besplatne povratne zrakoplovne karte u poslovnoj klasi za bilo koje od njihovih međunarodnih odredišta.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Dvomilijunti putnik ove je godine zabilježen 16 dana prije nego u 2017. godini, kada su prvi put prevezli više od dva milijuna putnika. U ovoj godini očekuju rekordnih 2,2 milijuna putnika.

>> Pogledajte prvu emisiju trenerice uz koju baš svatko može smršavjeti

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vidum
18:21 20.11.2018.

HAHAHA! Ni za tisuću godina muškarac neće biti jubilarni putnik, jubilarni turist niti bilo što drugo. Gospodo, kako vas nije sram? Je li to ravnopravnost spolova?

Avatar rubinet
rubinet
17:42 20.11.2018.

2 milijuna putnika..I neka mi netko objasni kako su onda tako blizu propasti? To je javna tajna .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije