Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put nakon incidenta

Oglasio se napadnuti SDP-ovac: Hvala Vam svima do neba i nazad. Idemo do pobjede

Domagoj Hajduković
Marko Mrkonjić/PIXSELL
11.06.2020.
u 07:14

Podsjetimo Tomislav Mikulin (26), osumnjičen je za napad na stranačkog kolegu i prijatelja, saborskog zastupnika SDP-a Domagoja Hajdukovića, a nakon što je ispitan u Državnom odvjetništvu u Osijeku pušten je da se brani sa slobode

Saborski zastupnik SDP-a Domagoj Hajduković kojeg je napao Tomislav Mikulin oglasio se na Twitteru i svima zahvalio na potpori. 

"Volio bih svima osobno zahvaliti na potpori ali toliko vas je da bi mi za to trebalo nekoliko dana. Hvala Vam svima do neba i nazad, puno mi to znači. Nastavljam nikad uvjereniji da su promjene potrebne i moguće. Idemo do pobjede!", napisao je na Twitteru.

Podsjetimo Tomislav Mikulin (26), osumnjičen je za napad na stranačkog kolegu i prijatelja, saborskog zastupnika SDP-a Domagoja Hajdukovića, a nakon što je ispitan u Državnom odvjetništvu u Osijeku pušten je da se brani sa slobode.

Kazneno je prijavljen, podsjetimo, za nanošenje tjelesne ozljede te obiteljsko nasilje, a posljedica je to njegova prvo verbalnog, a potom i fizičkog nasrtanja na Hajdukovića, i to na ulici u Osijeku u nedjelju oko 17.30 sati. SDP ga je izbacio iz stranke.

Komentara 6

CR
croban1111
15:15 11.06.2020.

Ma to je borac, naučio primat, evo ga ko novi, spreman za nove ljubavne avanture.

NE
Neo001
16:07 11.06.2020.

Mogao bi nam otkriti koju ulogu je imao Bero u tom trokutu, pa neka narod zna svestranost pretendenta na premijersjko mjesto.

DU
Deleted user
16:48 11.06.2020.

To su ovi naprednjaci, sveznalci, liberali, filozofi....puni pameti a vidim i guzice. Samo napred drugovi, dijelite ljubav između sebe sa mađarske strane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije