Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Izbori 2020

Bernardić s liste miče Hajdukovića: Na njegovo mjesto mogla bi stići Sabina Glasovac

Zamijeniti bi ga mogla, po neslužbenim informacijama, Sabina Glasovac, inače rodom iz Našica
10. lipnja 2020. u 18:21 2 komentara 9684 prikaza
Foto: Pixsell

Domagoj Hajduković, kojega je fizički napao stranački mu kolega Tomislav Mikulin, a policija izvijestila kako se radilo o obiteljskom nasilju, najvjerojatnije neće nositi listu Restart koalicije u IV. izbornoj jedinici, kako je to prvotno planirano.

Domagoj Hajduković SUKOB U OSIJEKU Novi detalji o obračunu SDP-ovaca: Hajduković je nedavno izostajao s posla zbog modrice na oku

Zamijeniti bi ga mogla, po neslužbenim informacijama, Sabina Glasovac, inače rodom iz Našica. Domagoj Hajduković se nakon nedjeljnog incidenta povukao iz javnosti, a zbog svega što je doživio, upitno je, govori se u stranačkim krugovIma, hoće li on biti u stanju nositi listu, odnosno hoće li se osjećati spremnim.

Vrh stranke, stoga, razmišlja o njegovoj zamjeni.

poginulo 298 ljudi
Snimke dokazuju da su MH17 srušili separatisti u Ukrajini: ‘Kamo da odvezemo tu krasoticu?’
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice
  • luzer96:

    Osobe nisu istog prezimena a piše se o obiteljskom nasilju. Da li su bratići,možda jedan drugome tetak ili ujak,molio bi da mi objasni netko tko to obiteljsko nasilje možda može objasniti,hvala unaprijed

  • marijaqwer:

    Žrtvu obiteljskog nasilja miču sa liste za Sabor, a javno se zalažu za borbu protiv obiteljskog nasilja. Jedno govore, drugo misle , a treće rade.