Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON INCIDENTA

Bernardić s liste miče Hajdukovića: Na njegovo mjesto mogla bi stići Sabina Glasovac

Foto: Pixsell
10.06.2020.
u 18:21

Zamijeniti bi ga mogla, po neslužbenim informacijama, Sabina Glasovac, inače rodom iz Našica

Domagoj Hajduković, kojega je fizički napao stranački mu kolega Tomislav Mikulin, a policija izvijestila kako se radilo o obiteljskom nasilju, najvjerojatnije neće nositi listu Restart koalicije u IV. izbornoj jedinici, kako je to prvotno planirano.

Zamijeniti bi ga mogla, po neslužbenim informacijama, Sabina Glasovac, inače rodom iz Našica. Domagoj Hajduković se nakon nedjeljnog incidenta povukao iz javnosti, a zbog svega što je doživio, upitno je, govori se u stranačkim krugovIma, hoće li on biti u stanju nositi listu, odnosno hoće li se osjećati spremnim.

Vrh stranke, stoga, razmišlja o njegovoj zamjeni.

Komentara 2

LU
luzer96
22:21 10.06.2020.

Osobe nisu istog prezimena a piše se o obiteljskom nasilju. Da li su bratići,možda jedan drugome tetak ili ujak,molio bi da mi objasni netko tko to obiteljsko nasilje možda može objasniti,hvala unaprijed

MA
marijaqwer
09:06 11.06.2020.

Žrtvu obiteljskog nasilja miču sa liste za Sabor, a javno se zalažu za borbu protiv obiteljskog nasilja. Jedno govore, drugo misle , a treće rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije