Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

Oglasio se Maras: 'Nikada svoje stavove neću prodati za bilo čiju naklonost'

Gordan Maras o sudjelovanju Grada Zagreba u obnovi nakon potresa
Luka Stanzl/PIXSELL
27.07.2021.
u 21:09

Danas je isteknuo rok od raspuštanja zagrebačke organizacije tijekom kojeg se trebalo utvrditi tko će ostati u stranci, a tko ne.

Bivši predsjednik zagrebačke organizacije SDP-a Gordan Maras oglasio se na Facebooku nakon što je u javnost dospjela informacija da je upravo on jedan od onih koji više neće biti član SDP-a. 

Status prenosimo u cijelosti. 

"Nikada svoje stavove neću prodati za bilo čiju naklonost. Bitna mi je jedino vaša, koji me podržavate bez ikakvog interesa i samo zato što znate da sam ispravan. Postoje etape u životu i ništa se ne događa bez razloga. Vjerujem da vas nisam iznevjerio", navodi se u statusu. 

 

Podsjećamo, danas je isteknuo rok od raspuštanja zagrebačke organizacije tijekom kojeg se trebalo utvrditi tko će ostati u stranci, a tko ne. Više o tome pročitajte OVDJE

 

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
21:38 27.07.2021.

Valjda je mislio na ono njegovo cirkusiranje u Saboru na te stavove, kao i njegova lupetanja bez veze koja jedino zna

DU
Deleted user
21:56 27.07.2021.

Mislim da baš i nema neke pomame za tvoju naklonost.

PA
Pahor
22:14 27.07.2021.

Ovaj cim progovori, sdp izgubi deset glasaca. Mali svadljivi niskoristi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije