Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dubrovnik

Od posljedica prometne nesreće preminulo 11-godišnje dijete

'05.03.2012., Koprivnica - Prometna policija - ilustracije. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
26.11.2012.
u 10:31

Do nesreće je došlo kada je 77-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom prednjim dijelom vozila naletjela na 39-godišnjakinju i 11-godišnje dijete

U splitskoj bolnici u petak je preminulo 11-godišnje dijete od posljedica teške prometne nesreće koja se dogodila prošle srijede u mjestu Čibača u Župi, izvijestila je danas PU dubrovačka-neretvanska.

Do nesreće je došlo kada je 77-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom prednjim dijelom vozila naletjela na 39-godišnjakinju i 11-godišnje dijete koji su se nalazili na kolničkom traku. Nakon pružene liječničke pomoći 39-godišnjakinja je zadržana u dubrovačkoj bolnici, a dijete je prevezeno u splitsku bolnicu gdje je dva dana poslije preminulo.

Komentara 3

FE
fellix1601
11:52 26.11.2012.

Starijima od 60 treba zabraniti uparavljati bilo kakvim prijevoznim sredstvom. Ja kad napunim 60 prestajem sjedati za upravljač. Od žene kolegica mlada djevojka je popodne kad joj zaručnik nije bio kod kuće išla budućoj svekrvi pokazati vjenčanicu i kad see vraćala od nje na njezin auto je naletio starac od 67 godina kojeg je upravo pogodio infarkt. Ona je na licu mjesta bila mrtva. Ali nije stari oduzeo sam jedna život... Ona je bila trudna i nosila je blizance !!!!!!!!!

Avatar dariodario551
dariodario551
06:15 27.11.2012.

26.11.2012. u 11:52h fellix1601 je napisao/la: Starijima od 60 treba zabraniti uparavljati bilo kakvim prijevoznim sredstvom. Ja kad napunim 60 prestajem sjedati za upravljač. Od žene kolegica mlada djevojka je popodne kad joj zaručnik nije bio kod kuće išla budućoj svekrvi pokazati vjenčanicu i kad se vraćala od nje na njezin auto je naletio starac od 67 godina kojeg je upravo pogodio infarkt. Ona je na licu mjesta bila mrtva. Ali nije stari oduzeo sam jedna život... Ona je bila trudna i nosila je blizance !!!!!!!!! =========================== NE MOŽE ! Zakon propisuje rad do 65 g.starosti, a po novom zakonu do 75 pa i duže. Ako može Raditi, onda može i voziti. Zabraniti Mlađima od 50 godina da Bauljaju bez veze po cestama

VE
Vexans
11:26 26.11.2012.

Baka od 77 godina,vjerojatno i prabaka..nije važno ali je do neba tužno,jadno i optužujuće! Starica od 77 godina ubila dijete od 11 godina!Jadna majka,prestrašna sudbina nedužnog dijeteta .Ima li ta starica nekog svog da joj kaže da nije auto za nju i da su izvanredno rijetki koji mogu uopće sjesti u auto a kamo li suvislo voziti?Tko je kriv za tu smrt?Bog je dao razum ljudima da se znaju nositi sa svojim godinama.Ljudi svojom slobodnom voljom gospodare ućincima svog razuma.Ako to nisu sposobni odgovornost je na njihovim bližnjima ili na društvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije