Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
44 člana posade

Obustavljena potraga za nestalom argentinskom posadom

Potraga za argentinskom podmornicom
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/4
01.12.2017.
u 08:13

Kako se procjenjuje da je posada unutar podmornice San Juan imala zalihe kisika s kojima je mogla preživjeti samo sedam dana u slučaju da je potonula na dno, potraga je i službeno prekinuta.

Argentina je obustavila potragu za četrdeset i četiri člana posade podmornice koja je nestala prije 15 dana u Atlantskom oceanu, objavila je argentinska mornarica.

Kako se procjenjuje da je posada unutar podmornice San Juan imala zalihe kisika s kojima je mogla preživjeti samo sedam dana u slučaju da je potonula na dno, potraga je i službeno prekinuta. "Prošlo je dvostruko više dana od mogućnosti da posada ipak bude spašena. Unatoč sveobuhvatnoj potragi nismo uspjeli locirati podmornicu", kazao je glasnogovornik argentinske mornarice Enrique Balbi

Galerija: Carina zaplijenila srpski avion kojim su Mateo i Isabela Kovačić došli u Zagreb

Potraga za argentinskom podmornicom
1/9

Članovi obitelji nestalih mornara reagirali su dvojako - neki su ljuti što im je Mornarica lagala već sedam dana da postoji nada da će njihovi najbliži biti spašeni, a drugi još vjeruju i mole se za čudo. Prilikom zadnjeg kontakta posada podmornice je prijavila prodor vode, a međunarodni stručnjaci vjeruju da je potopljena zbog implozije unutar same podmornice.

Pogledajte i video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Komentara 4

Avatar nekakav
nekakav
08:41 01.12.2017.

kao što je netko dobro primijetio, avion sa 300 ljudi, ili brod sa 40 mornara, se brzo prestane tražiti, ali curicu traže već desetak godina... i da, ne umanjujemo žrtve, niti trebamo sumnjati.

Avatar nekakav
nekakav
08:41 01.12.2017.

kao što je netko dobro primijetio, avion sa 300 ljudi, ili brod sa 40 mornara, se brzo prestane tražiti, ali curicu traže već desetak godina... i da, ne umanjujemo žrtve, niti trebamo sumnjati.

JU
jurajuric116
08:34 01.12.2017.

mora da je neko smeče od podmornice, zicer ruske proizvodnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije