Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Objavljeni detalji sudara u Kerestincu: Vozač (65) je prešao u drugu traku, preminuo na putu u bolnicu

Zatvorena stara Zagorska izmedu Pojatnog i Kupljenova zbog prometne nesreće
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
08.01.2023.
u 13:05

U vremenu od 19.20 do 0.25 sati promet Kerestinečkom cestom od raskrižja sa Stupničkoobreškom ulicom do Ulice Dekanići bio je obustavljen.

Policijska uprava zagrebačka objavila je detalje prometne nesreće u kojoj je jučer navečer poginula jedna osoba.Naime, oko 19 sati 7. siječnja u Kerestincu, 65-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Toyota zagrebačkih registarskih oznaka sjevernom kolničkom trakom Kerestinečke ceste u smjeru jugozapada.

Dolaskom do raskrižja sa Stupničkoobreškom ulicom nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama ceste te je prešao u južnu kolničku traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, a potom prednjim dijelom vozila naletio na prednji dio osobnog automobila marke Citroen zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnjak, a kretao se južnom kolničkom trakom Kerestinečke ceste u smjeru istoka.

Uslijed zadobivenih ozljeda 65-godišnji vozač je preminuo u vozilu hitne medicinske pomoći tijekom prijevoza u zdravstvenu ustanovu dok su 46-godišnji vozač i njegova 44-godišnja suvozačica lakše ozlijeđeni. Liječnička pomoć pružena im je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

U vremenu od 19.20 do 0.25 sati promet Kerestinečkom cestom od raskrižja sa Stupničkoobreškom ulicom do Ulice Dekanići bio je obustavljen.

VIDEO EU priprema novu direktivu za vozače, neki će posebno loše proći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije