Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 211
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PODRUČJU SISKA

Teška prometna nesreća: Vozač (41) sletio s kolnika i udario u stablo, preminuo na mjestu

Split: Zbog potrage za Ivanom Božićem policija je blokirala izlaze iz Splita
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
06.01.2023.
u 16:03

Policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku u svezi ove prometne nesreće dostaviti izvješće.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u noći s četvrtka 5. na petak 6. siječnja na sisačkom području smrtno je stradao 41-godišnjak s područja Ivanić Grada. Nesreća se dogodila između Žirčice i Desne Martinske Vesi u neutvrđenom vremenu između 19 i 6:30 sati. 

Muškarac je po izlasku iz zavoja, upravljajući automobilom zagrebačkih registracija, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u stablo, priopćili su iz PU sisačko-moslavačke.

Vozač je na mjestu događaja smrtno stradao, a njegovo je tijelo prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku u svezi ove prometne nesreće dostaviti izvješće.

VIDEO Njemačka policija 15-ak minuta pokušavala zaustaviti Teslu, vozač je spavao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije