Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

Bivši dogradonačenik blokirao radove u Makarskoj: ' Nisam mislio da je ovo moguće u našem gradu'

Zoran Paunović / FACEBOOK
26.06.2021.
u 17:51

Pristup pozornici blokirao je bivši dogradonačelnik Joze Vranješ koji je parkirao vozilo na cesti te ponovo onemogućio rušenje pozornice.

Betonskoj pozornici na Zelenki došao je kraj, barem je tako odlučila nova gradska vlast u Makarskoj. Pozornicu koja je dosad služila za priredbe i koncerte odlučili su srušiti, a nisu očekivali da će njihov potez biti spriječen.

Naime, kamioni vlasnika obrta Bakalar Željka Ravlića, prepriječili su put i onemogućili rušenje pozornice, javlja Makarska danas. 

Ubrzo su na teren izašli policijski službenici, komunalni redari, ali i gradonačelnik Zoran Paunović i njegova zamjenica Antonia Radić Brkan. Obzirom da je vlasnik obrta nakon nekog vremena maknuo kamione i oslobodio put do pozornice, policija ipak nije reagirala. 

Nakon što su dogovorili novi termin rušenja, naišli su na novi problem. Pristup pozornici blokirao je bivši dogradonačelnik Joze Vranješ koji je parkirao vozilo na cesti te ponovo onemogućio rušenje pozornice. Policija je ponovno pozvana, a potvrđeno je da je bivšem dogradonačelniku ispisana kazna. 

O svemu se na Facebooku oglasio gradonačelnik Zoran Paunović, a tvrdi da ovo nije očekivao ni u u najcrnjem scenariju.

 

 

Komentara 3

PE
Pelješac
05:48 27.06.2021.

Potjerajte hercegovce doma

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
07:26 27.06.2021.

Kakav je to policija,kad ni je smjela pozavti"pauk",utovaris smece na kamion,pa lijepo to smece parkiras pred policijsku postaju,a doticnom posalje se dopis,i lijepa jedna kaznica od 20 tisuca kuna,zbog pogresnog parkiranja,zbog parkiranja na mjestu,gdje s izvode javni radovi,i das mu rok od 10 dana da podmiri dugove,u suprotnom njega u zatvor,a auto na jevnu licitaciju,pa nek ponovo parkira,ali policiji je dosla naredba od HDZ vrha,ne mrdaj nikoti nista nemoze,e jadali smo mi drzavica,a policija zna za mamu s dvoje djece koja je svoju djecu dovela u vrtic ,kazniti sa par stotina kuna,za pogresno parkiranje.....

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
05:31 27.06.2021.

Bivši dogradonačenik blokirao radove u Makarskoj: ' Miislio je da imitira europsku Sloveniju i želio osjetiti schengensko žilet žica carstvo za odabrane na balkanu jer ovo moguće u našem gradu u regiji'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije