Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestali boeing

Iz australskog aviona golim okom vidjeli nekoliko predmeta na površini oceana

satelitska snimka
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.03.2014.
u 16:15

Objekt je dug 22 metra i širok 13 metara, a na mjesto događaja upućeni su brodovi

Australska uprava za pomorsku sigurnost izvijestila je da je jedan od njihovih aviona prijavio da su vidjeli nekoliko 'malih predmeta' golim okom. Između ostalog, vidjeli su kako navode i drvenu paletu, javlja Reuters.

Novozelandski zrakoplov P-3 Orion pobliže je pogledao o čemu se radi no izvijestili su da su samo vidjeli nakupine morske trave. U more su bacili plutače kako bi pratili kretanje.

Australska uprava za pomorsku sigurnost izvijestila je da je trgovački brod koji se našao u tom području zamoljen da se premjesti i pokuša identificirati predmete.

Kina objavila satelitske snimke koje su zabilježile veliki objekt

Kina je objavila satelitske snimke koje su zabilježile veliki objekt koji pluta na jugu Indijskog oceana, a koji bi mogao biti novi trag do nestalog Boeinga 777, izjavio je malezijski ministar prometa.

Na mjesto gdje je objekt uočen poslano je nekoliko brodova.

Objekt je dug 22 metra i širok 13 metara, a uskoro se očekuje više detalja, javlja CNN.

Inače, danas se nastavila potraga za dva objekta koja su u četvrtak snimili američki sateliti na jugu Indijskog oceana. Na mjesto događaja usmjereno je nekoliko trgovačkih brodova te su poslani vojni avioni, no ništa nije pronađeno.

Avion kompanije Malaysian Airlines nestao je u subotu 8. ožujka nakon što je poletio iz Kuala Lumpura prema Pekingu.

>> Što otkrivaju posljednje 54 minute leta 370

Komentara 4

PO
posluzitelj
17:05 22.03.2014.

Vecernji..dajte, prosim Vas, prestanite

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
18:24 22.03.2014.

Kada ideš preko gugla gledati ulice vidiš maltene papir od žvake, a ovi nevide dijelove i nekakve objekte na oceanu sa svojim satelitima, ma cijela priča smrdi od prvoga dana.

PD
psiho Dario Markas
11:40 22.03.2014.

Kina je objavila satelitske snimke koje su zabilježile veliki objekt koji pluta na jugu Indijskog oceana koji bi mogao biti novi trag do nestalog Boeinga 777, izjavio je malezijski ministar prometa. Objekt je dug 22 metra i širok 30 metara,ra, a uskoro je najavljeno više informacija, javlja CNN. Inače, danas se nastavila potraga za dva objekta koja su snimila američki sateliti na jugu Indijskog oceana. Na mjesto događaja usmjereno je nekoliko trgovačkih brodova te su poslani vojni avioni, no ništa nije pronađeno. Avion kompanije Malaysian Airlines nestao je u subotu 8. ožujka nakon što je poletio iz Kuala Lumpura prema Pekingu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije