Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNA SCENA

Novi napad psa u Vrapču, stanari čuli zapomaganje: 'Ženi je curila krv iz čela'

pixabay
26.09.2022.
u 20:48

I zagrebačka policija potvrdila je kako je došlo do napada u večernjim satima te da se još utvrđuju sve okolnosti, a o svemu su obaviještene nadležne službe

Još jedan slučaj napada psa dogodio se jučer u zagrebačkom Vrapču dok je žena šetala svog psa u večernjim satima.

Scena se dogodila u Ulici Potok kada je pas bez nadzora napao ženu u šetnji. Iako je zadobila lakše ozljede, svjedoci su za Dnevnik.hr ispričali kako je scena izgledala strašno. 

- Čuli smo viku, zapomaganje 'upomoć' i cviljenje psa. Čuli smo da mladi čovjek viče na psa nakon što ju je već srušio u potok. Susjedi su pokušali potjerati psa, ali nije se dao. Netko ga je onda odvukao - ispričala je svjedokinja.

Ubrzo je stigla policija i hitna pomoć.

- Curila joj je krv iz čela - dodala je.

Stanari te ulice kazali su kako su ponovno danas vidjeli istog psa na ulici. 

- Mi svi imamo djecu, pas nije odvezen nikamo - ispričala je sugovornica.

I zagrebačka policija potvrdila je kako je došlo do napada u večernjim satima te da se još utvrđuju sve okolnosti, a o svemu su obaviještene nadležne službe. 

Podsjetimo, u petak ujutro došlo je do incidenta u Gornjem Vrapču kada je pas napao djecu ispred osnovne škole. Događaj je potvrdila policija, a prema izjavama svjedoka, najgore je prošao prvašić kojeg je pas izgrizao po tijelu. Napad je potvrdila i ravnateljica osnovne škole te navela kako se događaj odvio izvan dvorišta škole i da surađuju s policijom.

>> VIDEO Mještani o slučaju kod Vukovara: Vidjelo se da djevojka ima trbuh, no nitko ne zna gdje je dijete

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ninefinger
Ninefinger
21:34 26.09.2022.

Nosit peper sprej sa sobom u ruci kad šetaš... ili teaser... ili nož.

PE
pežo
21:54 26.09.2022.

Sve pse bez nadzora treba ukloniti sa ulice i strogo kazniti vlasnika. Pas ne smije bez vlasnika u šetnju i to na lajni ako je opasan i sa brnjicom u -tako vrijedi i za onoga kojega su navodno ubili lovcici dok su krivi vlasnici psa .

Avatar Cera
Cera
21:43 26.09.2022.

još malo i zbog tih ludih pasa morat ćemo kupovaat bejzbol palice i ne čekati napad jer bi mogli okasniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije