Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla policija

Vlasnik psa koji je napao dijete u Vrapču: Ma nije on agresivan, samo je zaigran

Foto: Google Maps/Screenshot
1/3
23.09.2022.
u 14:07

Čitatelji koji su dojavili o incidentu kažu da već neko vrijeme imaju problema s tim psom koji je, kako tvrde, već napadao ljude i druge pse

U Gornjem Vrapču danas ujutro došlo je do incidenta u kojemu je pas izgrizao dječaka. Napad se dogodio nedaleko od osnovne škole.

Na snimkama nadzorne kamere koje su dobili novinari 24sata može se vidjeti kako je pas prvo napao djevojčicu, a zatim i njena brata, kojega je više puta ugrizao po tijelu i nogama.

Građani koji su dojavili o incidentu kažu da već neko vrijeme imaju problema s tim psom koji je, kako tvrde, već napadao ljude i druge pse. Navodno često luta bez nadzora, o čemu su nekoliko puta upozorili vlasnika, no on ih je ignorirao. 

Malo iza podneva pred vlasnikovu je kuću stigla policija. "Ma on vam nije agresivan, samo je malo zaigran", rekao je vlasnik psa dok ga je policija ispitivala.

VIDEO: Strava u Kanadi: Nožem ubili 10 i ranili najmanje 15 ljudi

 

Ključne riječi

Komentara 31

MR
Mrkonja
14:24 23.09.2022.

Ovo sa dzkelama je postalo nepodnosljivo. Vise se ne moze na miru da jede u restoranima,po kaficima, po ulicama su psi, po plazama po parkovima. Imamo li vec invaziju pasa?

DU
Deleted user
14:19 23.09.2022.

nadam se da ce mu roditelji napadnute djece biti jednako razigrani po glavi.

DU
Deleted user
14:20 23.09.2022.

Policija radi svoj posao, a za roditelje nastradale djece se nadam da će naći dobrog odvjetnika. U ovom slučaju postoji čak i snimka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije