Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA BRITANIJA

Bolesnom paru ukrali automobil, a onda se na sam Božić dogodilo pravo čudo

Foto: Screenshot
30.12.2017.
u 20:37

Lokalni policajci zatražili su donacije od kolega ali i drugih građana kako bi pomogli paru koji boluje od raka

Umirovljenici iz britanskog Coulsdona ostali su ugodno iznenađeni kada su im policajci pokucali na vrata na božićno jutro. Nisu mogli ni sanjati da će im policajci pokloniti automobil.

Michael i Linda Gibbs u braku su 60 godina, a početkom listopada netko im je ukrao automobil Austin Metro zbog čega su zapali u probleme jer nisu imali prijevozno sredstvo. 

Lokalni policajci zatražili su donacije od kolega ali i drugih građana kako bi pomogli paru koji boluje od raka. Automobil Vauxhall Corsa iz 2004. godine poklonila je tvrtka Ondi koja se bavi prodajom automobila, a par je dobio i ček od 2300 funti

- Dali ste nam život i vratili ste nam slobodu - kazala je u suzama Linda koju je ranije nazvala detektvika Helen Cooper kako bi provjerila hoće li biti doma na Božić, javlja Daily Mail.
 
- Mislila sam da ćemo dobiti košaru. Nisam ni sanjala da će to biti automobil - kazala je Linda.

James Onodi, koji vodi tvrtku zajedno s ocem Tonyjem, rekao je kako su odlučili pokloniti automobil kada su čuli da se par bori s rakom od čega je preminuo njegov djed.

Helen Cooper kazala je kako su ih srca zaboljela kada su vidjeli koliki je par uzrujan zbog krađe automobila.

- Morali smo učiniti nešto da im pomognemo - kazala je Hellen i dodala kako su se svi okupili i prikupili dovoljno novaca kako bi pokrili troškove osiguranja i tehničkog.

Komentara 4

Avatar maxist
maxist
09:43 31.12.2017.

Čak i među britancima ima ljudi.....

BL
bljak007
07:48 31.12.2017.

Kod nas bi još morali platiti PDV, trošatinu,registraciju.

BE
BeroII
09:18 31.12.2017.

I tamo su sva propisana davanja platili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije