Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJECA I TEHNOLOGIJA

Šestogodišnjakinja dobila za Božić mobitel pa šokirala roditelje!

Foto: Thinkstock
27.12.2017.
u 08:51

Čim je čula dječji glas policija je posumnjala da je riječ o hitnom slučaju pa je locirala pozivatelja

Šestgodišnja djevojčica dobila je za Božić mobitel i odlučila ga je ispitati nazivajući jedini broj koji je znala napamet, policijski, a nazvala ga je ravno 19 puta tog dana, objavila je policija u Sulzbachu u zapadnoj Njemačkoj. 

Čim je čula dječji glas policija je posumnjala da je riječ o hitnom slučaju pa je locirala pozivatelja i tako pronašla djetetovu majku, pravu vlasnicu telefona.

Iako je zvanje broja za lažne hitne slučajeve kažnjivo, policija je bila blaga i zadržala se samo na upozorenju roditeljima da upute svoje dijete u to kako se ispravno koristiti mobitelom. 

Pogledajte galeriju: Ovo su najgori božićni pokloni kojih se vlasnici žele riješiti:

Ključne riječi

Komentara 3

ZN
znam
11:30 27.12.2017.

Mobitel nije za djecu i svatko tko to ne zna pravi stetu vlastitoj djeci. Ovo je laksi dio problema (lazni pozivi) veci problem je djelovanje mobitela tj. elektromagnetnog zracenja na mozak u razvoju.

DU
Deleted user
12:35 27.12.2017.

Jesenti milu bigulicu, kakvo je to informativno bljedilo zavladalo u Večernjaku?! Zar nije trebalo napisati da je djevojčica šokirala roditelje i ostavila ih u velikoj nevjerici? U domaćem novinarstvu šok jednostavno ne ide bez nevjerice, pa svaki novinar koji drži do sebe nikad neće ispustiti riječ nevjerica ako i kad upotrijebi riječ šok. Tja, kaj se more. Očito sve ide u kukuruz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije