Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Zagrebu

Pijan ženu ubo 14 puta, a ranio je i punicu: 'Nisam kriv'

Muškarac nožem napao dvije ženske osobe, jedna od njih preminula je u bolnici
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/13
24.10.2017.
u 19:18

Svjedok Milan A. (61), na dan ubojstva bio je u kući Antolićevih.

Nisam kriv! - kazao je Božo Antolić (75) kojem je na zagrebačkom Županijskom sudu počelo suđenje zbog ubojstva supruge i ranjavanja punice.

Prema optužnici, Antolić se tereti da je 31. siječnja oko 17 sati u alkoholiziranom stanju nožem nasrnuo na suprugu Milku (69) i punicu Vjekoslavu LJ. (90) u stanu u Ulici Drage Gervaisa. Već ih je i prije zlostavljao, a bježeći pred njim žene su se sakrile u sobu. On je za njima krenuo s nožem u ruci, punicu je ubo dva puta u lijevu stranu leđa i stražnjicu, dok je ženu ubo 14 puta u prsa i trbuh, a zadao joj je i devet reznih rana po rukama. Od zadobivenih ozljeda preminula je istu večer u bolnici. Antolićevi sin i kćer uzeli su blagodat pa nisu svjedočili protiv oca, a susjed Zlatko Š. (67), Antolića je opisao kao ugodnog čovjek sve dok nije pio.

Muškarac nožem napao dvije ženske osobe, jedna od njih preminula je u bolnici
1/13

- Prema vani oni su bili korektna obitelj. Nije se znalo za njihove probleme. No u listopadu 2016. čuo sam susjedu Milku kako urla od bolova, pa sam pozvao policiju. Susjed Antolić bio je pijan, a njegova supruga imala je ozljede po licu. Odvezli su je u bolnicu, a njega u policiju - ispričao je svjedok.

Drugi svjedok, Milan A. (61), na dan ubojstva bio je u kući Antolićevih.

- Milka mi je natočila čašu vina. Popio sam to vino, a Božo je popio pola čaše. Sišli smo zatim u šupu i popili još dvije litre vranca, a ja sam onda otišao na autobus i kući - kazao je svjedok.

Dodao je da o ubojstvu, koje se dogodilo kasnije, zna samo ono što je čuo od policije.

- Antolića sam poznavao oko godinu dana, bio sam kod njega nekoliko puta i nikada nisam čuo da su se svađali. Jednom mi je rekao da su se trebali rastati, a poslije da je odustao od razvoda. Pitao sam ga: “Kaj si ponorel? U tim se godinama rastajati?”- rekao je svjedok. Suđenje se nastavlja 20. studenog kada bi Antolić trebao iznijeti obranu.

Ključne riječi

Komentara 14

PE
perico12
20:44 24.10.2017.

@sidhara i ostalli dežurni jugo-ljevičarski komentatori, vaša država juga je bila monstruozna s prosjećnom plaćom od 150 maraka 1989., imala je duplo veće stope ubojstava i samoubojstava ako se usporedi 1989. i 2016. godina. To pokazuju MUP statistike kada see usporede. Naravno, novine u vrijeme juge nisu pisale o nasilju kao mediji danas zbog pacificiranja ljudi i održavanja tupe uravnilovke u društvu, te kontrole oživotvorenog raja na zemlji koji se raspada naočigled svih. Vi jugo-ljevičari komentatorski od 60+ godina ste klasična žrtve komunističke jugo propagande, a ti sidhara pati u Švicarskoj, u svojoj jadnoj šupici iz koje ne izlaziš jer si po cijele dane na ovom portalu, nema sreće za tebe u Švicarskoj.

DU
Deleted user
20:43 24.10.2017.

Ma nisam ja nista kriv, ona je sama skocila na noz 14 puta a ja sam za to vrijeme imao sinkopu.

Avatar krkcro
krkcro
20:28 24.10.2017.

da HDZ je kriv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije