Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIOZNA SMRT

Nestao prije više od 20 godina, a onda je čovjek preko Google Mapsa pronašao njegov auto na dnu jezera

Google
05.09.2021.
u 13:18

Kontaktirao je muškarca koji je s pomoću drona potvrdio da je riječ o automobilu na dnu jezera

Nestanak Williama Moldta prijavljen je još 1997. godine. Tada je imao 40 godina. Muškarac je nestao u Wellingtonu na Floridi. Jedne večeri otišao je od kuće i nije se vratio.

VIše od 20 godine poslije pronađeni su njegovi posmrtni ostaci u automobilu na dnu jezera i to putem Google Mapsa. Jedan bivši stanovnik Wellingtona na Googleovoj karti primijetio je automobil u jezeru. 

Kontaktirao je muškarca koji je s pomoću drona potvrdio da je riječ o automobilu na dnu jezera iza njegove kuće. Onda je 28. kolovoza 2019. nazvao policiju koja je izvukla automobil i pronašla posmrtne ostatke nestalog muškarca, piše Metro.

Policija pretpostavlja da je muškarac vozio automobil i izgubio nadzor nad vozilom, a potom sletio u jezero.

"Ne možete utvrditi što se dogodilo prije toliko godina”, rekla je glasnogovornica policije Therese Barbera. U noći kada je nestao, muškarac je napustio klub oko 23 sata, navodi se u izvještaju. "Nije često pio, ali je u baru popio nekoliko pića", piše.

Nazvao je djevojku istu večer i rekao joj da će uskoro biti kod kuće, ali se nikada više nisu čuli.

Posljednje riječi djevojci bile su: "Evo me uskoro doma."

VIDEO Skrivene lokacije na Googleovim kartama

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mars
Mars
13:53 05.09.2021.

Lijepo je kada se netko bavi reciklažom, ali ne članaka. Ovo je o ho ho stara vijesti.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
13:25 05.09.2021.

imao je 40 godina i imao je curu?!... to je bila prva stvar koju mi je žena zabranila kad smo se vjenčali ...- da imam curu

DO
docetnik
07:34 06.09.2021.

Al da nije bilo drona, nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije