Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OVO JE KOŠMAR'

Nenad Periš otkrio: Postoje dvije crne rupe na snimkama u noći Matejevog nestanka

Nenad Periš
Foto: Milan Maricic/ATA Images/PIXSELL/Nestali.hr
1/3
23.01.2022.
u 15:12

Samo me zanima da pronađem Mateja! Ovo je košmar; živim za danas, molim Boga za sutra da ga nađem - kazao je otac

U najnovijem razgovoru za sarajevski Face, otac nestalog Splićanina Nenad Periš otkrio je kako postoje dvije crne rupe na snimkama u noći nestanka Mateja Periša.

Podsjećamo, 27-godišnj Matej Periš nestao je u Beogradu u noći s 30. na 31. prosinca, a srpska policija intenzivno provodi potragu, zasad bez konkretnih rezultata. 

- Dvije su: izlazak iz bara koji nije snimljen i druga je spuštanje Mateja s terase visine 15 metara, s koje postoji mogućnost da padneš. Rekli su mi da je moguće izaći, a da te kamere ne vide. Zadnji signal mobitela koji je dao prema satelitu je kod otoka koji je u blizini njegovog izlaska iz objekta. Mobitel može dati signal jedino ako je na površini. To mi vraća nadu. Policija sve obrađuje stručno; imali smo sastanak i očekujem nove informacije uskoro. Stalno razmišljam koji su razlozi, zašto je trčao, zašto je zaustavljao taksi... To mi je ukazalo da je Matej otišao i vratio se u lokal. Pokušao je ući u taksi prvo na zadnja pa na prednja vrata, a taksista mu je rekao da nije slobodan - ispriča je otac Nenad. 

kako je kazao, prvi put se u policiji sreo sa ženom koja se predstavila kao Matejeva djevojka te je plakala. 

- Samo me zanima da pronađem Mateja! Ovo je košmar; živim za danas, molim Boga za sutra da ga nađem - kazao je otac pa nastavio: 

- Ni ja ne mogu shvatiti kako mogu živjeti sa ovim, ali to je naš križ. Moram živjeti zbog ostatka obitelji. U Beogradu sam i pokušat ću sve uraditi da se ovo riješi. Raspitivao sam se kod prijatelja u Splitu i za Mateja imaju samo riječi hvale: lijep, pametan, vrijedan. Ponosim se Matejem. Bio je ponosan, radio je, studirao, polagao ispite, sportaš. Ne znam zašto se ovo moralo dogoditi. Nadam se da ću ga opet zagrliti; ako Bog odluči drugačije, nosit ću svoj križ - dodao je žalosni Nenad.

>> VIDEO Splićanka koju je Periš posljednju zvao: 'Žao mi je što se nisam javila...'

Komentara 6

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
15:55 23.01.2022.

Nenad Periš neda ni milimetra svoje nade da če pronaći Mateja i treba u čudo virovati kada je rijeć o najbližima dok postoji bar nekakva nada.

Avatar Apsalar
Apsalar
16:20 23.01.2022.

To je osobni pakao... ne daj Bože nikom. Najbolje to znaju ljudi iz Domovinskog rata...

Avatar Šišmišina
Šišmišina
07:15 24.01.2022.

Svakom sa tri grama mozga je jasno što se desilo. Nadalje, potrage se u ovakvim slučajevima prekidaju davno prije. Odoka u tjedan dana. Ovisno o okolnostima. Da stari nije frend sa Pijunkovićem - za ovo ne biste nit čuli. Plus ostala ekipa "prijatelja" iz zlatne klateži zločinačke. Dajte malko o njima, kad čuješ prezimena , plus begeš, plus droga..sve ti jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije