Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utrka za Pantovčak

Nedjeljko Babić predao 14.000 potpisa DIP-u za predsjedničku kandidaturu

potpis
Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija
30.11.2019.
u 12:57

Ulazimo u predizbornu kampanju gdje se trebamo probiti na političko tržište i prikupiti što više svojih pristaša, kazao je Babić

Kandidat za predsjednika Republike Nedjeljko Babić danas je Državnome izbornom povjerenstvu predao oko 14 tisuća potpisa potpore svojoj predsjedničkoj kandidaturi, istaknuvši da očekuje pravu i poštenu bitku u toj utrci.

"Očekujemo pravu i poštenu bitku, vidjet ćemo na kraju", kazao je predsjednik Hrvatske stranke svih čakavaca, kajkavaca i štokavaca Nedjeljko Babić Hini.

"Ulazimo u predizbornu kampanju gdje se trebamo probiti na političko tržište i prikupiti što više svojih pristaša", dodao je. Ustvrdio je i da je ova utrka velika priprema za parlamentarne izbore.

Babić ističe da iza njega stoje članovi stranke te da već četiri godine rade na stvaranju velike stranke.

Komentara 6

MA
markofilipocic
14:14 30.11.2019.

Tko je taj? Gdje je uopće bio njegov štand za prikupljanje potpisa?

JU
Jugonostalgičar
14:56 30.11.2019.

Nikad čuo za ovog. Da nije kradezeov igrač za zbunjivanje birača i inflaciju kandidata kako bi se izbjeglo sučeljavanje? Hoće li ih biti još? Pernar se muči sa potpisima, a ovaj nepoznat netko prikupio 14000. Gdje je sakupljao potpise? Je li tko od čitalaca vidio njegov štand?

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:47 02.12.2019.

Mislim da su u pravu oni skeptici koji govore da valja provjeravati ispravnost potpisa. Tko je ovaj? Nikad čuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije