Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utrka za Pantovčak
Povratak na članak

Nedjeljko Babić predao 14.000 potpisa DIP-u za predsjedničku kandidaturu

Ulazimo u predizbornu kampanju gdje se trebamo probiti na političko tržište i prikupiti što više svojih pristaša, kazao je Babić

Komentari 6

MA
markofilipocic
14:14 30.11.2019.

Tko je taj? Gdje je uopće bio njegov štand za prikupljanje potpisa?

VL
JU
Jugonostalgičar
14:56 30.11.2019.

Nikad čuo za ovog. Da nije kradezeov igrač za zbunjivanje birača i inflaciju kandidata kako bi se izbjeglo sučeljavanje? Hoće li ih biti još? Pernar se muči sa potpisima, a ovaj nepoznat netko prikupio 14000. Gdje je sakupljao potpise? Je li tko od čitalaca vidio njegov štand?

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:47 02.12.2019.

Mislim da su u pravu oni skeptici koji govore da valja provjeravati ispravnost potpisa. Tko je ovaj? Nikad čuo.

VL
ML
Mladen325
16:29 30.11.2019.

Gospodin Babic je predsjednik HRVATSKE STRANKE SVIH ČAKAVACA KAJKAVACA I ŠTOKAVACA. , koja ima preko 20000 članova. Stranka nije od jucer, postoji vec 4 godine. Zbog blokade medija, stjece se dojam da smo se pojavili niodkuda. Cak i kada je gospodin Babic predstavljao svoju kandidaturu i program, nitko od medija nije pokazao interes. E sad, ako koga interesira, posjetite nasu sluzbenu stranicu i vidjet cete tko smo i kako mi radimo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.