Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN RAZBOJNIK

Navukao majicu na lice i upao u kladionicu povikavši: Daj mi pare!

Veći broj policijskih službenika ispred  bolnice u Šibeniku nakon prometne nesreće
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.07.2021.
u 08:04

Nakon toga pokušao orobiti trgovinu, a dan ranije okrao i vozača u automobilu.

Daj mi pare! - povikao je 47-godišnjak koji je majicom prekrio lice prije no što je 12. srpnja popodne ušao u  jednu kladionicu u Murteru.

Vikao je i imao  stisnute šake, a sve je to prestrašilo djelatnicu koja mu je prvo predala 800, a zatim na njegovo traženje još 200 kuna. Nakon što je izašao iz kladionice, sumnja se da je 47-godišnjak ušao u trgovinu u Murteru  gdje je od djelatnice zatražio da mu da kutiju cigareta. Ona mu je dala kutiju cigareta nakon čega joj je zapovjedio da otvori blagajnu i preda  mu 1000 kuna. No trgovkinja je počela dozivati kolegicu pa je 47-godišnjak pobjegao neobavljena posla.

Osim  toga sumnjiči ga se i da je 11. srpnja oko 21 sat u Šibeniku prišao oštećeniku u vozilu  te da je kroz otvoreni prozor uzeo ključ od vozila. Međutim oštećenik ga je uhvatio za ruku te mu je uspio oduzeti ključ, nakon čega je 47-godišnjak otvorio vozačeva vrata i iz pretinca vrata uzeo mobitel i  200 kuna, oštetivši oštećenika za 1500 kuna.  Nakon što je uhićen osumnjičen je za razbojništvo, pokušaj razbojništva i tešku krađu te je zbog toga ispitan na  tužiteljstvu.

Komentara 3

PC
Pacta_Conventa
11:44 21.07.2021.

Trebao je lupati u lonce pred kladionicom , pa bi onda kao aktivist , dobio novce od grada i klafionice za , kladionicarski telefon .Kad imas problema s kladenjem , nazoves telefon a oni te spoje sa Sakomanom , dobijes par mil. kuna , a mozda i gradonacelnik postanes

MO
modovisisajteMaraschino
10:25 21.07.2021.

htio vratiti uloženo?

YU
YugoGVXnostalgiCharger
10:22 21.07.2021.

Nije imao masku pa stavio majcu, napali ga bezveze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije