Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukleti muzej

Naočale masovnog ubojice Teda Bundya prodane na aukciji za 50.000 dolara

Ted Bundy
Foto: FBI
04.02.2019.
u 11:56

Uz naočale će sretni kupac dobiti i originalnu vrećicu u kojoj su se nalazile naočale kada su policajci zaustavili Bundya i konačno ga uhitili

Naočale Teda Bundya, koje je koristio dok se skrivao pred zakonom, prodane su za 50.000 dolara u Ukletom Muzeju vlasnika Zaka Bagansa u Las Vegasu, pišu američki mediji.

Bagansu, zvijezdi serijala "Avanture i duhovi" hobi je kupnja predmeta koji su pripadali kriminalaca i zločincima, a pronalazi ih na internetskim stranicama specijaliziranim za aukcije upravo takvih predmeta.

Bagans je za trač-portal TMZ izjavio kako je "upravo nevjerojatno da su kroz te naočale oči pune zla i mržnje gledale svoje žrtve, ne znajući da ih očekuje pravi pakao".

Uz naočale će sretni kupac dobiti i originalnu vrećicu u kojoj su se nalazile naočale kada su policajci zaustavili Bundya i konačno ga uhitili.

Bagansova bizarna kolekcija kriminalističkih predmeta uključuje bolničku halju i zube Charlesa Mansona, kotao Eda Geina u kojemu je kuhao raskomadane dijelove tijela svojih žrtava te kamper-kombi Jacka Kevorkiana.

Premda je riječ o prilično morbidnim predmetima, jezivi muzej vrlo je posjećen te za izložene predmete ima puno zainteresiranih građana.

Novi dodatak muzeju, Bundyjeve naočale, u muzej stižu istodobno kad se u kino-dvoranama počinje prikazivati novi dokumentarac platforme Netflix, "The Ted Bundy Tapes".

Zbog filma su obožavatelji pohrlili u Bundyjevu kuću u kojoj je jedno vrijeme živio, a nalazi se u saveznoj državi Utah nedaleko Las Vegasa.

>> Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva…

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije