Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nakon što se policajac obranio od nahuškana psa, ugrizao ga vlasnik

pas
Arhiva VL
26.11.2009.
u 14:56

Napadnuti policajac se energično suprotstavio napadu Sedlarova psa, uspio ga je rukama savladati, a kad već policajca nije uspio ugristi pas, Sedlar je sam policajca primio i ugrizao za nogu, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede.

Josip Sedlar (52) iz Frkuljevca Mihovljanskog sa svojim "junačkim pothvatom" - ugrizom policajca za nogu mogao bi ući u anale rubrike "vjerovali ili ne".

Sedlar je jučer negdje oko 13.45 sati ometao radnike Zagorskog vodovoda koji su u selu radili na postavljanju glavnog voda. Sedlar je došao svojim neregistriranim traktorom na mjesto gdje su radnici izvodili radove i prekapali asfalt na cesti ne bi li postavili cijevi i počeo ih vrijeđati i psovati jer mu je to zbog samo njemu znanog razloga smetalo.

Radnicima je dojadilo što im ne da izvoditi radove i što ih onako mrtav pijan vrijeđa, pa su pozvali policiju. Kad je došla policija, Josip Selar, poznatiji u selu pod nadimkom Kuki, nije se htio smiriti, oglušivao se na njihove zapovijedi, pa su ga policajci pokušali privesti u policijsku postaju u Zlatar Bistricu.

No, Josip Sedlar se odupro policajcima te je u jednom trenutku zapovjedio svom psu da napadne policajca. No, napadnuti policajac se energično suprotstavio napadu Sedlarova psa, uspio ga je rukama savladati, a kad već policajca nije uspio ugristi pas, Sedlar je sam policajca primio i ugrizao za nogu, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede.

U sukob Sedlara s policijom i djelatnicima Zagorskog vodovoda naknadno se uključila i Sedlarova supruga, 50-godišnja Lj. S.
Sedlaru slijedi kaznena prijava zbog napada na službenu osobu te prijava zbog narušavanja javnog reda i mira, a prijavu za narušavanje javnog reda i mira zaradila je i Sedlarova supruga koja mu je pomagala vrijeđajući i omalovažavajući policijske službenike.

Ključne riječi

Komentara 5

AB
abendblatt
15:25 26.11.2009.

Zaboravili su ga prijaviti osim ostalog, zavoznju pod utjecajem alkohola i neregistriranim traktorom.

OB
-obrisani-
18:07 26.11.2009.

Bravo \"abendblatt\" te bi jos dodao da ga je napao ovaj sa slike, tesko vjerujem da bi se obranio rukama! :-) Naslov bi tada glasio Ostar pas rastrgao policajce.

RA
razočarani1
03:18 27.11.2009.

hahaha,ludi zagorci.dali mu je bar krv pustio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije