Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA TRAGOVA PREŽIVJELIH

Nađeno šest od sedam tijela u turističkom helikopteru koji se srušio na Havajima

Havaji
Foto: Sergi Reboredo/DPA/PIXSELL
1/3
28.12.2019.
u 07:40

Na letu kojim je upravljao turistički operater Safari Helicopters sa sjedištem u Kauai, bilo je šest putnika i pilot, od kojih dvoje djece, rekao je novinarima šef vatrogasne brigade okruga Kauai Solomon Kanoho.

Timovi koji su pretraživali teren za nestankom havajskog helikoptera na otoku Kauai u petak su pronašli ostatke šest od sedam tijela ali nema tragova preživjelih, javili su policija i vatrogasci.

To je objavljeno na konferenciji za novinare gotovo 24 sata nakon što je turistički helikopter nestao po lošem vremenu u zabačenom dijelu toga otoka.

Na letu kojim je upravljao turistički operater Safari Helicopters sa sjedištem u Kauai, bilo je šest putnika i pilot, od kojih dvoje djece, rekao je novinarima šef vatrogasne brigade okruga Kauai Solomon Kanoho.

Vatrogasna služba Kauai otoka prekinula je traženje kasno popodnevne zbog magle i slabe vidljivosti, ali planira nastaviti operaciju u zoru u subotu, rekao je Kanoho.

Iako su pronađeni posmrtni ostaci samo šest od sedam osoba koje su se nalazile u nesreći zrakoplova, Kanoho je dodao da nema naznaka da je netko preživio.

Helikopter se srušio unutar propisane rute leta po vrlo lošem vremenu. Nacionalni odbor za sigurnost transporta izvijestio je u svibnju da je na Havajima u posljednjih pet godina zabilježeno osam nesreća u kojima su sudjelovali turistički helikopteri, s četiri smrtna slučaja i 18 ozlijeđenih.

Ključne riječi

Komentara 2

MP
miroslav.petkovic.7564
08:18 28.12.2019.

Strasno svaki dan im padaju Avioni Helikopteri civilni ili vojni. Zali boze putnika. Sta kazu moji domaci Amerikanci stosu veci Ameri od svih amera. Moj prijatelj ANTE PORTAS objasnit ce nam spominja je neki dan IKEU. Trebaju ucit od Rusa kako se prave Samaljoti i Vrtoljoti. Sta kaze MASON i NAVIJAC .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije