Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDOL Krešimiru i Petru Lukecu iz Zagreba Večernjak ispunio želju da upoznaju bjelovarskog milijunaša

Na Yamahi sa Sašom

259874.jpg
import
22.09.2005.
u 11:03

Već su četiri mjeseca prošla od završetka prvog hrvatskog Big Brothera, no slava koju je stekao milijunaš Saša Tkalčević tek je djelomično splasnula. Sašu djeca i dalje vuku za rukav na ulici, traže ga autograme, žele se s njim slikati ili dobiti barem malu uspomenu na otkvačenog Bjelovarca koji je iz Big Brotherove kuće izašao s milijunom kuna. Među najvećim Sašinim navijačima bila su i dvojica zagrebačkih dječaka, trinaestogodišnji Krešimir i petnaestogodišnji Petar Lukec, braća koja su preko Večernjakovog željomata poželjela upoznati svoga idola.

I baka navijačica
- Saša je potpuno "cool" i otkvačen, a ipak sasvim normalan. Cijela obitelj navijala je za njega, glasovali smo mnogo puta. Čak je i baka s prijateljicama svakodnevno pratila Big Brother i navijala za Sašu - objašnjavaju Krešimir i Petar razloge zašto im je postao idol. Iako su očekivali da će se naći u njegovom popularnom "bikerskom" kafiću, to nije bilo moguće jer je kafić prije mjesec dana morao zatvoriti, a sada je karijeru nastavio u marketingu. S braćom je prošetao Bjelovarom, odveo ih na sladoled te ih na kraju, na njihovo oduševljenje, provozao na novoj yamahi, koju je djelomično kupio od zarađenih milijun kuna. Zagrebačke dečke zanimalo je kako je bilo u Big Brotherovoj kući s gledišta stanara, s kim se od sustanara viđa te kako je doživio povratak u stvarnost nakon izlaska iz Big Brotherove kuće.

- Osjećaj nakon 100 dana boravka u kući ne mogu opisati, ušao sam kao anonimac, a kada sam izišao, svi su me na ulici znali. Nevjerojatno je kako se život promijenio, u kući nismo imali pojma da smo tako popularni - objasnio je Saša.

Za vrijeme boravka u kući mislili su da Big Brother gleda rijetko tko. Stoga nisu niti razmišljali koga bi publika izvan kuće mogla favorizirati, objašnjava Saša, kojega je u samo pola sata boravka u slastičarnici troje dječaka i djevojčica zatražilo autogram. Kaže, u Bjelovaru može u miru popiti kavu, no kada ode u neki drugi hrvatski grad, mladi ga opsjedaju za komadić papira s potpisom. To mu ne pada teško: - Da nije bilo navijača, ne bih niti bio gdje sam sad - veli. Dečkima je prepričao i kako je bio živahan u djetinjstvu.

Još je luđi
- Odrastao sam u šumi kraj kuće. Stalno smo ratovali, izrađivali koplja kojima smo gađali vlakove, krali i ispijali jaja susjedima... - sjećao se djetinjstva. Milijun je pri kraju, odao je tajnu, no korisno ga je uložio - kupio je od punice i tasta kuću, uređuje potkrovlje, obitelji je kupio brojne darove, a sebi motocikl. Na novoj yamahi provozao je Krešimira i Petra po "kvartu", pokazao im kuću te ih upoznao sa sinom Eduardom i tromjesečnim psićem Bigijem, koji je dobio ime prema ljubimcu iz Big Brothera. Na kraju posjeta, Krešimir je zaključio: - Saša je uživo još luđi nego što je bio u Big Brotheru.


Popodne idealno za razbijanje

Saša je simpatije gledatelja stekao i svojim čestim nespretnostima u showu. Svakodnevno se ozljeđivao, razbijao ili uništavao predmete u kući. Krešimiru i Petru objasnio je da je većina situacija nastala iz - dosade. Naime, tijekom popodneva svi su sustanari spavali, no hiperaktivni Saša nema naviku spavanja poslijepodne. U tom razdoblju bilo mu je samome dosadno, pa je smišljao različite načine da se zabavi. No, iz njegovih zabava proizašle su uglavnom nezgode.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije