Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJENI ZA POKUŠAJ IZNUDE

Na ime nepostojećeg duga tražili ga 5000 kuna, pa ga udarili šakom u glavu te tukli nogama

Foto: Pixabay
25.05.2021.
u 08:53

Sutkinja Županijskog suda u Velikoj Gorici istrage prihvatila je prijedlog  tužiteljstva te je 26-godišnjaku odredila istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

 Dvojica mladića u dobi od 26 i 19 godina sumnjiče se za pokušaj  iznude, zbog čega su ispitani u Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj  Gorici.  

Sumnjiče se da su od žrtve, na ime nepostojećeg duga tražili da im preda 5.000 kuna. Žrtva im je odbila dati novac pa ga je 26-godišnjak dva puta  šakom udario u glavu. Udareni je pao na  tlo gdje ga je 26-udario još nogom u glavu, nakon čega su se obojica napadača udaljila s mjesta događaja. Žrtva im je novac nije dala, a osobe koje su nazočile tučnjavi su pozvale policiju.

Sutkinja Županijskog suda u Velikoj Gorici istrage prihvatila je prijedlog  tužiteljstva te je 26-godišnjaku odredila istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Što se tiče 19-godišnjaka, njemu je  tužiteljstvo odredilo mjere opreza,  odnosno zabranjeno mu je da kontaktira sa žrtvom i da joj se približi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije