Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽITELJSTVO TRAŽI PRITVOR

Muškarac (55) osumnjičen za silovanje, nasilje u obitelji, prijetnju...

Nasilje u obitelji
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/2
22.04.2022.
u 08:19

Sve se događalo u jednom mjestu na području Primorsko-goranske županije, a njegovoj žrtvi je 38 godina

Državljanin Srbije (55) sumnjiči se za silovanje, nasilje u obitelji, nanošenje tjelesne ozljede i prijetnju zbog čega je uhićen te na koncu doveden u ŽDO Rijeka gdje je ispitan. Sumnjiči ga se da je spomenuta djela počinio od rujna 2021. do travnja 2022.

Sve se događalo u jednom mjestu na području Primorsko-goranske županije, a njegovoj žrtvi je 38 godina.  Nakon što je 55-godišnjak ispitan na tužiteljstvu, doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci, jer je tužiteljstvo za njega tražilo istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnost od ponavljanja djela.

Komentara 1

ČU
čuvarnasilje
08:57 11.11.2022.

kako to nije osuđivan a pušten na slobodi pobjegao je iz hrvatske u italiji je ...užas sudstvo....i hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije