Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKSUALNI PREDATOR

Policija u Njemačkoj privela Hrvata (39): Sumnja se da je napastovao maloljetnicu (16)

Police officers secure a street outside the venue of the annual Munich Security Conference in Munich
Foto: Andreas Gebert/REUTERS
1/2
19.04.2022.
u 12:41

Prilikom ispitivanja kod osumnjičenog je ustanovljeno 1,6 promila alkohola u krvi

Policija je u Sindelfingenu na jugozapadu Njemačke privela 39-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje u seksualno napastovanje maloljetnice, objavila je policija u Stuttgartu u utorak.

"Policija je u nedjelju navečer privela 39-godišnjeg državljanina Hrvatske nakon što je prije toga seksualno napastovao jednu 16-godišnjakinju", priopćila je policija.

Kako se nadalje navodi, osumnjičeni je prvo prišao oštećenoj te ju je napastovao fizičkim približavanjem i neprimjerenim komentarima. Nakon toga ju je pratio u vlaku lokalne željeznice sve do stanice u Sindelfingenu, gdje su ga priveli pripadnici savezne policije koje je oštećena prije toga obavijestila preko mobitela.

Prilikom ispitivanja kod osumnjičenog je ustanovljeno 1,6 promila alkohola u krvi. Protiv hrvatskog državljanina pokrenut je istražni postupak zbog sumnje u počinjeno kazneno djelo seksualnog napastovanja.

>> VIDEO Završen očevid u Ivancu: 'Smrt je nastupila djelovanjem vatrenog oružja. Nije sudjelovao netko treći'

Komentara 1

Avatar Bokaj
Bokaj
14:35 19.04.2022.

Priveden Hrvat imenom Milojko? Ili možda Zoran?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije