Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljsko nasilje

Silovao suprugu i fizički ju sedam godina zlostavljao pred djecom

Ilustracija/ Policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL, ilustracija
1/3
20.04.2022.
u 09:57

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetništva i produljilo okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je nakon provedene istrage podiglo optužnicu protiv 62-godišnjaka zbog silovanja, nasilja u obitelji i povrede prava djeteta.

Optužnicom ga se tereti da je tijekom nekoliko godina u selu pokraj Čakovca počinio kaznena djela silovanja na štetu svoje 44-godišnje supruge i da je od lipnja 2015. godine na dalje, u alkoholiziranom stanju i u prisutnosti svoje dvoje djece rođene 2006. i 2010. godine, više puta fizički i psihički zlostavljao i grubo vrijeđao suprugu te vrijeđao djecu.

- Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetništva i produljilo okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela - kažu u DORH-u.

Komentara 1

RA
rasturaljka
15:08 20.04.2022.

Kako netko moze silovat suprugu? Pa , seks je njegovo zakonsko pravo i obaveza, a to mu nitko ne moze zabranit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije