Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozio pijan

Često čini prekršaje: Mladiću prijeti 61.000 kuna kazne ili do 60 dana zatvora

Policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
10.02.2020.
u 13:48

U Breznici vozio pod utjecajem 2,29 promila alkohola u krvi iako mu je poništena vozačka dozvola i određena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije

Ponavljaču prometnih prekršaja starom 21 godinu prijeti 61.000 kuna kazne ili do 60 dana zatvora nakon što je u subotu oko 17.20 sati na državnoj cesti D-3 u Breznici vozio pod utjecajem 2,29 promila alkohola u krvi. Utvrđeno je i da je vozio iako mu je poništena vozačka dozvola i određena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije, a nije obavio ni zdravstveni pregled na koji je bio upućen.

- Kako je navedeni recidivist u počinjenju prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u Policijsku postaju i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje - kažu u PU varaždinskoj.

Jučer je odveden pred suca Općinskog suda u Varaždinu koji mu je odredio zadržavanje u trajanju od 10 dana. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Anzo 111
Anzo 111
20:38 10.02.2020.

E tako ti je to kada nemaš tatu koji radi u policiji... Onda možeš voziti bez vozačke, nizati prekršaje jedan za drugim, pregaziti čovjeka ogromnom brzinom usred grada i nikome ništa! Još onda i svjedoci netragom nestadoše i mali će uskoro ponovno jurcati bez vozačke a ti ćeš lijepo plaćati kazne...

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
14:24 10.02.2020.

za 61.000 kuna kazne se isplati odguliti 60 dana zatvora

Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
14:54 10.02.2020.

Kad bi bilo da bi bilo, ali u državi Rvackoj nikad nebu bilo da pijancima i recidivistima mam oduzmu vozilo, pa bio to i vatrogasni kamion, ako ga pijanec vozi. Ceste bi se brzo oslobodile kojekakve skalamerije. Živi bili, pa dočekali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije