Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RECIDIVIST

Višestruki prekršitelj prometnih propisa na 10 dana ide u zatvor

Policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
06.02.2020.
u 11:10

Nakon saslušanja, 46-godišnjaku je od strane suda određeno zadržavanje od 10 dana

Na deset dana u zatvoru je završio 46-godišnji vozač kojeg je jučer u Ludbreškoj ulici u Varaždinu zaustavila interventna policija.

Vozio je iako nema vozačku dozvolu, a pokazalo se i da se u evidenciji vodi kao višestruki počinitelj istovrsnih prometnih prekršaja. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden u Policijsku postaju Ivanec i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje.

- S obzirom da se radi o višestrukom povratniku u počinjenju istih i sličnih prometnih prekršaja koji ima više pravomoćnih presuda zbog istovrsnih prekršaja, vozač je uhićen i uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu s prijedlogom određivanja zadržavanja, odnosno kazne zatvora u trajanju do 60 dana.

Nakon saslušanja, 46-godišnjaku je od strane suda određeno zadržavanje od 10 dana - kažu u PU varaždinskoj.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije