Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNA TAJNICA ZA DEMOGRAFIJU

'Mladima subvencije i za najam stana, da ne žive s roditeljima do 40. godine'

09.07.2021.
u 19:37

Željka Josić, državna tajnica Središnjega državnog ureda za demografiju o novoj demografskoj strategiji

Komentara 26

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:09 09.07.2021.

Samo tako nastavite, umjesto da mladi rade i stiču radne navike da zarađuju svojim rukama oni im daju tuđe zarađene pare, doista van pameti.

AR
aristip2021
21:10 09.07.2021.

Ideja dostojna uhljeba kao što je ova. Što god vlast subvencionira to drastično poskupti. Vlada socijalno ugroženima (bez obzira na dob) treba omogućiti dostatnu socijalnu pomoć za sve ostalo treba biti mjerodavno isključivo tržište a ne nekakve subvencije !!

MU
Muzakus
20:25 09.07.2021.

Bolje za tu lovu graditi stanove, i onda ih povoljno iznajmljivati, pa tim novcima graditi sljedeće... Ovako ce cijene skociti kao i za subvencije kredita i preliti će se u strane developere i banke. Briga za profite stranih tržišnih igraca zamotana u celofan brige za domacu mladost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije