Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje u Lepoglavi

Mlađanova poznanica: Znala sam da se ženi, uvjerena sam da nije više što je nekad bio

Srđan Mlađan
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/5
24.10.2019.
u 18:37

Pavica Jurić Rašić s pokojnim je suprugom Matom Jurićem u zatvoru posjećivala Srđana Mlađana te je uvjerena kako je on danas 'novi čovjek'

Zagrepčanka Pavica Jurić Rašić (59) jedna je od rijetkih koja je bila u kontaktu s ubojicom Srđanom Mlađanom koji služi kaznu za ubojstvo troje ljudi, a čije je vjenčanje zaintrigiralo javnost.

Ona je s pokojnim suprugom Matom Jurićem u zatvoru posjećivala Srđana Mlađana te je uvjerena kako je on danas 'novi čovjek'.

– Nisam bila kod Srđana već nekoliko godina, no suprug i ja smo ga posjećivali u zatvoru više od šest i pol godina. Ostali smo u kontaktu i redovito si pisali. Znala sam da se ženi jer mi je to u srpnju rekla njegova mama, a i on sam mi je poslao pismo u rujnu kako bi me obavijestio – ispričala je Pavica za 24 sata.

Ona kaže da je sramotno što mu nisu dopustili  intimni prostor s novopečenom suprugom.

– To što nije reagirao niti im se suprotstavio dokazuje da nije više što je bio – uvjerena je ona.

S Mlađanom se počela 'družiti' 2008. godine. O njoj je pisao i Večernji list za koji je ispričala kako je ubojicama u Lepoglavi poklanjala knjigu dr. Tomislava Ivančića "Dijagnoza duše i hagioterapija" koja je i njoj samoj pomogla da se 'vrati iz mraka života i pronađe smisao'.

– Mislili smo da nas neće primiti, no ipak jest. Ušli smo u sobu u kojoj je bio običan stol sa stolcima. Sjeli smo s jedne strane, a on nasuprot nama. Uz nas su bila dva zatvorska čuvara. Pružila sam mu knjigu, koju je on sa zanimanjem uzeo i počeo listati. Pitao nas je zašto smo došli k njemu kad ga jedva i roditelji posjećuju dvaput na godinu. Rekli smo mu da u njemu vidimo svoju djecu – prisjetila se prvog susreta s Mlađanom.

Srđanov otac Mladen nije pak bio raspoložen za novinare.

– Tko ste vi? Što hoćete? Gubite se! Jeste li me čuli?! Maknite se, zvat ću policiju – rekao je novinarima 24 sata koji su pokušali razgovarati s njim.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar OathBringer
OathBringer
19:00 24.10.2019.

Je li dosta više reklame ovog monstruma! Mislite li vi uopće na obitelji njegovih žrtava! On je živ, i još ima kakav takav život i osjećaje i oni koji ga vole mogu ga posjećivati, ali njegove žrtve nemaju ništa, a a njihove obitelji samo tugu. Sramite se. I još tu reklamirate knjigu! Fuj, sram vas bilo!

SC
schwertransport
19:25 24.10.2019.

Pa ovaj si nade zenu a u zatvoru, netko nemoze da tri zivota zivi! Kaj to je!?

Avatar Optimyst
Optimyst
19:13 24.10.2019.

Imate probleme sa samima sobom. Kakve veze ovaj ima sa ičim , zbog čega je on vijest i zašto mu se daje medijski prostor bez ikakve potrebe ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije