Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hss napada čačića:

'Misli li Čačić da rad dobrovoljnih vatrogasaca ne vrijedi ništa?'

'05.04.2011., Sisak - Na tiskovnoj konferenciji saborska zastupnica HSS-a Marijana Petir ostro je napala zupanicu Marinu Lovric Merzel. Photo:Nikola Cutuk/PIXSELL'
'Nikola Cutuk/PIXSELL'
13.06.2012.
u 15:52

Čačić je uvrijedio sve volontere konstatirajući da besplatan rad ne vrijedi ništa, poručuju HSS-ovci

Hrvatska seljačka stranka danas je napala izjavu ministra gospodarstva Radimira Čačića koji je izrazio sumnju u besplatnu ekološku studiju o projektu hidroelektrane Ombla. U HSS-u tvrde da je Čačić "uvrijedio sve volontere konstatirajući da besplatan rad ne vrijedi ništa".

"Misli li Čačić da dobrovoljni vatrogasci rade posao koji ne vrijedi ništa kada spašavaju ljudske živote i imovinu samo zato što to rade besplatno? Misli li prvi potpredsjednik ove naše Vlade da članovi Caritasa, kada besplatno hrane gladne, obuvaju bose, zbrinjavaju napuštene i one bez doma, rade posao koji ne vrijedi ništa?", piše u priopćenju koje potpisuje potpredsjednica HSS-a Marijana Petir.

Što se samog projekta Ombla tiče, Petir je, pozivajući se na mišljenja stručnjaka, izrazila sumnju u njegovu financijsku opravdanost, ali i bojazan da bi on mogao nepovratno uništiti krajolik.

Komentara 11

TO
Toni50
16:04 13.06.2012.

"Da li Čačić misli da dobrovoljni vatrogasci rade posao koji ne vrijedi ništa kada spašavaju ljudske živote i imovinu samo zato što to rade besplatno? Od koliko sati dana godina besplatnim radom koliko su spasili ljudi ? Sa druge stranene svi oni koji rade besplatno znači da rade negdje za novac a ovo rade "dobrovoljno" Ja isto besplatno im sviram u društvu, ljudima besplatno dijelim slike koje naslikam besplatno dajem savjete. Zar to ne vrijedi ništa naravno da ne vrijedi ! Jelk je zabadava jel je hobi igra zabava pojedinaca iz dosade. Ili Ja lažem ? Bezvezne usporedbe. I bezvezna tvdnja ali ima smisla ....

Avatar nekakav
nekakav
16:05 13.06.2012.

ima prav ratko! nisam ovo vidio, pa sam prije pisao o tome... tko je naručio studije? rezultati studije su usko povezani sa analizom i ocjenom te studije. ako ciglana naruči studiju utjecaja na okoliš, ta studija će reći da je utjecaj mjerljiv, da ima utjecaja, al ne prevelikog. i dat će neke smjernice za poboljšanje i smanjenje utjecaja... isto tako će investitor koji planira graditi kamenolom platiti studiju koja će reći ono što on želi. stručnjak radi prema zahtjevu. kao što arhitekt napravi projekt kuće prema zahtjevu investitora, tako je i ovo. bezveze se troši papir. oblma je stara više od 20 godina. ako ćemo tako, zar su dravske hidroelektrane u redu? ajmo ih danas raditi! ili još ljepše, što je sa željezničkim kolodvorom u zagrebu... ajmo se vraćati u povijest što dalje. inače, saznalo se što je bilo prije, kokoš ili jaje... kokoš! jer jaje ne može nastati izvan jajnika. nema više misterija!

FE
Felicijen
16:53 13.06.2012.

Evo nje opet !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije