Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se

Medo se izgubio na Kustošiji, grad ne pozna i ne snalazi se u njemu

Foto: Privatni album
1/2
30.11.2021.
u 19:53

Nemojte ga loviti jer će pobjeći. Ako ga vidite, nazovite 091/15-63-980

Medo je spašen nakon potresa iz Petrinje, s privremenog boravka stigao je u Zagreb na već dogovorenu kastraciju. Do veterinara nije stigao jer se uplašio i otrgnuo s lajne.

U tom trenu oko vrata je imao žutozelenu poludavilicu. Prema posljednjim informacijama viđen je u blizini nogometnog igrališta na Kustošiji, a zatim na Črnomercu. Dlaka mu je crne boje, a na prsima ima bijelo. Odaziva se na svojem ime, no boji se nepoznatih ljudi pa ga nemojte loviti. Možda će prići na hranu, sigurno je gladan, a možda bi ga zainteresirala i neka kujica.

Medo ne poznaje grad i na snalazi se u njemu, vidjeli su ga kako juri cestom. Ako ga vidite, pokušajte ga zatvoriti u dvorište i nazovite 091/15-63-980.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pastuh
Pastuh
23:42 30.11.2021.

Aaa pas. Ja se uplašio da se ministar Medved izgubio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije