Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGLA PROMJENA U SAD-U

Marijana Grbeša: Tuckeru Carlsonu nisu presudile njegove laži, već sprdanje gledatelja

25.04.2023.
u 22:45

Carlson je, saznali su novinari, za svoj otkaz saznao deset minuta prije nego što je Fox objavio vijest o tomu

Komentara 7

ST
Startrack
01:01 26.04.2023.

Tucker je bio svjetlosnim godinama daleko najbolji komentator na tv u USA. Nadam se dace on i oreili pokrenut tv canel. Musk ovo je sansa.

Avatar Dzambo1
Dzambo1
03:35 26.04.2023.

Ovi ''Globalisti jedno-polarnog svijeta toliko su ''providni'' sa svojim ''analizama'' da to vise nema nikakve veze sa nekakvom Demokracijom....guraju li guraju sve ono ''najgore'' i jedno-umlje gdje je ''onaj'' sto je izjavio ''bit ce te sretni a necete nista imati''....izgleda da ''guraju'' prema tome...a sto se tice ''lazi'' pa Bogo mili CNN...NBC....I ostali toliko su izjavili lazi da je to postalo rekord svih vremena za vrijeme Trumpa..a opet kazem nije u pitanju 'IME'' koje ce biti na vlasti NEGO u pitanju je bilo koje ima koje ce ''gurati'' sve ovo sto pokusavaju zadnjih godina od abortusa..do jesam musko il sam zensko...od ilegalni imigracija...od ratova koje rasturaju drzave gdje nije bilo vecih problema....i jos mnogo toga..gdje bi ''oni'' ka nama ''tumacili'' sta je istina a sta nije....

DU
Deleted user
16:57 26.04.2023.

Naslov je jasno pretenciozan i navijački. Nije se tu radilo o lažima, već o odluci da se Fox news balansira sa desnog prema centru. Odnosno da učini isto ono što je prije nekoliko mjeseci učinio CNN koji je bio baremrem isto toliko lijevi kao što je fox bio desni, ali i o tome nitko barem ovdje nije pričao. Sada su jedni i drugi odlučili krenuti ka centru i tu se vjerojatno sresti. Vjerojatno vjerujuči da bi nekakvim umjerenijim pristupom mogli grabiti iz većeg bunara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije