Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI NAČIN RADA

Marić: Siguran sam u to da ćemo isplatiti povrat poreza do kraja mjeseca

Zdravko Marić, Ministarstvo financija
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
08.08.2016.
u 07:34

Građanima smo se već javno ispričali zbog pogrešaka, no ponavljam, riječ je o velikom unapređenju i povećanju efikasnosti sustava, izjavio je Marić

Tehnički ministar financija Zdravko Marić otkrio je kako Ministarstvo financija radi sve da isplati povrate poreza do kraja kolovoza.

– Zapravo smo sigurni u to – izjavio je ministar Zdravko Marić za 24 sata.

Ministarstvo financija ove godine prvi put koristi novi model obrade poreznih obveza građana pa je došlo do stanovitih zastoja.

– Prvi put primjenjujemo ovaj način rada. Građanima smo se već javno ispričali zbog pogrešaka, no ponavljam, riječ je o velikom unapređenju i povećanju efikasnosti sustava – izjavio je Marić i dodao da su otkrili neke poteškoće te da primaju određene prigovore građana. 

>> Objavljene sjajne vijesti za sve one koji čekaju povrat poreza

Komentara 4

ZO
zoom
10:29 08.08.2016.

bolje šutite lopovi jedni, studentima oporezujete stipendije za školovanje kad su prijavljeni kao uzdržavani članovi obitelji!!!! tako student koji je nešto radio preko ljeta i dobio stipedniju za školovanje, svom roditelju koji ga uzdržava dok se školuje donese na kraju godine obvezu plaćanja dodatnog poreza državi od 6.000-8.000 kuna ako je uprihodio sa stipendijom makar 1 kn preko 13.000 kn!!!! znači država tj. vi poreznici, otmete studentu 50% novca, tj. skoro cijelu stipendiju!!! sramite se, toga nema ni u sjevernoj koreji!!!!

Avatar petrolio
petrolio
10:33 08.08.2016.

porez se plaća državi koja nas voli, poštuje i cijeni rad svojih građana, a ne onoj koja nas pljačka na sve moguće načine putem 500 raznih davanja i nameta! zato podrška svima koji zakinu državu radom na crno!

Z9
Zorgeme 9
08:41 08.08.2016.

Pitanje za ministra i sve buduće ministre financija: Kada će te se odlučiti na jaču i efikasniju kontrolu sive ekonomije koja svakim danom sve više i više oštećuje državni proračun?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije