Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni "stajling" u sudnici

Mamićevi odvjetnici morali u Osijeku kupiti odijela, a kupili su - identična

Zdravko Mamić osuđen na 6 i pol godina zatvora
Dubravka Petric/PIXSELL
06.06.2018.
u 21:06

Mandić i Stanić tako su se pojavili na presudi u jednakim plavim sakoima i hlačama te bijelim košuljama, a oko vrata su vezali i iste plave kravate.

Mamićevi odvjetnici Ivan Stanić i Nikola Mandić neplanirano su u Osijeku proveli noć na srijedu. Kako su u utorak u Slavoniju stigli u trapericama, trebala im je elegantnija odjeća za objavu presude pa su si u Osijeku morali nabaviti odijela - i ne samo da su si za tu prigodu kupili nova, nego su kupili potpuno identična odijela.

Mandić i Stanić tako su se pojavili na presudi u jednakim plavim sakoima i hlačama te bijelim košuljama, a oko vrata su vezali i iste plave kravate. Jedan je, samo, odabrao parišku, a drugi kraljevsko plavu, no nijanse se jedva razlikuju. Kako doznajemo, njih su dvojica, kao branitelji, stigli u utorak na ročište u istrazi koja se vodi zbog paljenja vikendice Radovana Ortynskog, bivšeg glavnog državnog odvjetnika.

Planirali su se vratiti isti dan doma u Zagreb, pa sutradan ponovno put Osijeka na presudu Mamićima. No, jedan im je osječki kolega savjetovao da prenoće u Osijeku, jer će ih manje stajati nova odijela, nego put do Zagreba i natrag do Slavonije. Oni su ga, tako, i poslušali.

Zdravko Mamić osuđen na 6 i pol godina zatvora
1/15

Komentara 37

DU
Deleted user
21:32 06.06.2018.

Mene u ovom slučaju manje zanima Mamić s više recimo kako to da unatoč optužbi svoje tajnice i dokazanom računu u Trstu na koji je prebacivao novac Linić nije optužen pa gdje je zapelo i kako to da unatoč optužbi austrijanca Franza Listza o traženju mita Ivana Jakovčića sve stoji a za nagradu je sklonjen na odlično plaćeno mjesto EU zastupnika ? Bilo kuda udba svuda !

ZN
Znakovljenagrbu
22:01 06.06.2018.

Autorica članka; "Rifle"? Ok.

DA
DarioParakic
22:22 06.06.2018.

Presuda Mamicu je upravo sada tempirana da bi se destabilizirala hrvatska nogometna reprezentacija. Krivosudje je prepuno jugoslavena i udbasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije