Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve zbog ankete

Lički SDP: Milinović mora snositi političku odgovornost

lički sdp
Iva Vidović/VLM
03.01.2013.
u 15:58

Zar netko tko je priznao da je dizao novac iz stranačke blagajne može čistoga obraza izaći pred svoje birače, zapitao se Banić.

Razlog današnje novinarske konferencije gospićkog SDP-a bila je prije nekoliko dana predstavljena anketa agencije Ipsos po kojoj na području Ličko-senjske županije HDZ-ov Darko Milinović ima veliku podršku birača ako se kandidira za župana na predstojećim lokalnim izborima.

Tvrdeći kako je anketu naručio upravo Milinović i dovodeći u pitanje njezinu vjerodostojnost, konferenciju su nazvali "Prema istini i napretku Gospića u 2013. godini, a unatoč naručenoj anketi, podrška Milinoviću je podrška Ivi Sanaderu, krađi i korupciji".

Darko Banić, predsjednik gradskog odbora SDP-a Gospić, kazao je kako su konferenciju sazvali "zbog objavljene ankete u čiji pristup u anketiranju građana ne želimo ulaziti, ali kao odgovorni političari imamo pravo izraziti sumnje u rezultate ankete".

>> Istraživanje: Ako se kandidira za župana Milinović pobjeđuje

– Želimo vam skrenuti pozornost i prisjetiti se kako se do prije nekoliko godina stvarao kult ličnosti najprije od Ive Sanadera koji je nepravomoćno osuđen, kojem je Darko Milinović bio najbliži suradnik. Da se po Gospiću klicalo dragom Ivi dok se dragi Ivo bavio nečasnim radnjama. Zar netko tko je priznao da je dizao novac iz stranačke blagajne i tko je dugo vremena bio drugi ili treći hadezeovac u državi, može čistoga obraza izaći pred svoje birače, zapitao se Banić.

Nikola Maras, član glavnog odbora SDP-a Hrvatske, istaknuo je da Milinović mora snositi političku odgovornost.
– Želimo upozoriti građane da netko tko je u vrijeme Ive Sanadera bio potpredsjednik Vlade u najmanju ruku treba snositi političku odgovornost. Najviše nas zanima koliko ta anketa stoji i tko ju je platio, kazao je Maras dodavši da su uvjereni kako ju je Milinović naručio.

Na konferenciji prije pet dana Darko Milinović predstavio je istraživanje po kojem on kao eventualni kandidat za župana pobjeđuje u prvom krugu izbora s potporom od oko 50 posto Ličana.

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
16:16 03.01.2013.

Pitanje za Lički SDP: a treba li i Milanović snosit političku odgovornost budući otvoreno laže, a tko laže taj i...???

VE
velikazmija
16:26 03.01.2013.

baniću sad se moram ispričati i medicinskim sestrama i molim cenzuru da grješkom poslan komentar na krivu strenicu ukloni -- a baniću ne volite domoljube i vijernike poznajem sjevernije od gospića neke stare komuniste ništ koristi -- mininović je priznaoi -- mininović je priznao i za što je nosio novac za porušenu crkvu na udbini -ko je srušio srbi vaša partija na vlasti .-

VE
velikazmija
16:13 03.01.2013.

koliko je tih komunisdta u gospiću sve stane na jedne špangele--zaprežna kola za sijeno sa dva konja ovde je dosta i jedan oni nešto uvijek sumljaju sumljaju li u jovan ovićev kurilikum -- što o tome misle --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije