Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Legitimirajući putnike u zaustavljenom automobilu, policija otkrila dilere

kokain
Reuters
31.12.2009.
u 10:43

U stanu putnice M.P. (23) pronađeno je 27 g marihuane i digitalna vaga, a u stanu mladića A.H. (26) policajci su pronašli 24,8 g kokaina.

Legitimirajući dvije osobe u automobilu u Sesvetama, policija je u večernjim satima 29. prosinca kod hrvatskog državljanina A. H. (26) pronašla 5,35 grama kokaina pakiranog u šest paketića.

Sljedećeg dana pretražujući stan A. H., ranije evidentiranog zbog zloporabe droga i drugih kaznenih djela, pronađeno je 24,8 grama kokaina pakiranog u 31 paketić.

Istoga dana pretražen je i stan suvozačice M. P. (23) koja je također ranije evidentirana zbog zloporabe droga. U njezinu je stanu pronađeno 27 grama marihuane i digitalna vaga.

Utvrđeno je kako je dvoje putnika legitimiranih 29. prosinca svaki za sebe raspačavao drogu koju su nabavljali od zasad nepoznate osobe i zatim je prodavali na nelegalnom tržištu. Ukupna vrijednost pronađenih opijata iznosi 15 tisuća kuna.

Mladić je priveden istražnom sucu, a kazneno prijavljena djevojka moći će se braniti sa slobode.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije