Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
misterij razriješen

Lav koji je 'terorizirao' jugoistok Engleske zapravo je mačka

lav iz essexa
YouTube (screenshot)
29.08.2012.
u 09:08

Uz to što je poprilično velika za kućnu mačku, često odluta u polja u kojima su je zamijenili za "strašnog lava"

Lav zbog kojega je jugoistok Engleske strepio i noćima se skrivao u svojim domovima ipak je samo kućna mačka jedne od stanovnica St. Osytha u Essexu.

Ginny Murphy, javlja BBC, uvjerena je da je lav za kojim je policija tragala zapravo njezina 70 centimetara dugačka mačka Maine Coon, koja se odaziva na ime Medvjedić (Teddy Bear).

Uz to što je poprilično velika za kućnu mačku, često odluta u polja u kojima je "strašni lav" viđen pa je uvjerena da su izletnici zapravo vidjeli njezinu mačku, a ne "lava koji je pobjegao iz cirkusa".

Nakon što se vlasnica Medvjedića javila policiji, potraga za lavom je prekinuta.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
09:36 29.08.2012.

Tako je jedna engleska macka uzme pozornosti kao da je ubijeno tisucu crnaca, sto Arapa ili dvadeset Slavena. Jedna engleska macka vise uzme pozornosti nego Bazhenov Oil Field u Rusiji koji prema procijeni stranih strucnjaka moze davati za tisucu godinaa pet miliona barela nafte svaki dan. Svaki Hrvat treba znati o toj engleskoj macki a krije se Robert Bartini Rjecanin koji je sigurno poslije Tesle najveca osoba u znanosti rodjena na podrucju Hrvatske.

Avatar Vuglec
Vuglec
09:46 29.08.2012.

To se lav preobukao u mačku i tako mami lakovjerne da ga pomiluju.

IP
info_punkt
09:34 29.08.2012.

ovo je preglupo čak i za vas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije