Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALVERZACIJE U HEP-u

Kosor: Svatko je nevin, dok mu se ne dokaže krivnja

Kosor
Pixsell
08.05.2010.
u 13:26

Vlada neće komentirati izjave nekih odvjetnika i reklamirati ih, poručuje premijerka Jadranka Kosor. - Vidjet ćemo tko je kriv i zašto. Korupciji se mora stati na kraj - rekao je Josipović.

Vlada neće komentirati izjave nekih odvjetnika i reklamirati ih. Svatko je nevin, dok mu se ne dokaže krivnja, bilo je sve što je premijerka Jadranka
Kosor željela reći dan nakon još jedne kaznene prijave protiv bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca.

Podsjetimo, on je preko svog odvjetnika, nakon što je protiv njega podignuta kaznena prijava zbog afere u HEP-u, poručio da ‘ako je on kriv, onda je kriv i vrh HDZ-a i uži kabinet Vlade’. Ni predsjednik Ivo Josipović nije htio komentirati Polančecove optužbe.

>>Polančec preko odvjetnika: Ako sam ja kriv, kriv je i uži kabinet Vlade i HDZ-a!

 - Vidjet ćemo tko je kriv i zašto. Korupciji se mora stati na kraj - rekao je Josipović.

Predsjednik  Josipović  i  premijerka Kosor koja je bila u društvu Ministra vanjskih  poslova  i  europskih  integracija  Gordana  Jandrokovića te šefa Delegacije  Europske  unije  u  RH Paula Vandorena sreli su se  na proslavi Dana Europe na Cvjetnom trgu u Zagrebu u obilasku EU info štandova.


Ova  manifestacija  predstavlja  središnji  događaj niza aktivnosti koje su organizirane u okviru Europskog tjedna, a kojima Vlada Republike Hrvatske i Ministarstvo  vanjskih poslova i europskih integracija informiraju hrvatske građane o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji.

– Mislim da ćemo do ove proslave slijedeće godine završiti pregovore i potpisati pristupni ugovor EU – rekla je Kosor. Istaknula je da je u 2009. godini bilo 138 posto više presuda vezano za korupciju nego godinu ranije kao bitnu zaslugu za ulazak u EU.

Paul Vandoren je izjavio da "Napredujemo u pravom smjeru"

Komentara 49

FU
fudbal
14:14 08.05.2010.

Naravno i ti si jaco nevina dok neko ne rekne da nisi!

BO
bourne
15:03 08.05.2010.

Janez, znači tako Ti misliš da si Slovenac, samo zato što si oženio slovensku državljanku.

MA
max221
14:10 08.05.2010.

Krađa domovine=veleizdaja Izdajicama i njihovim članovima uzet svu imovinu. Ps (jaca i ti si među njima)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije