Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENA JE

Koprivnica: Žena s plastičnim pištoljem banula u mjenjačnicu pa brzo pobjegla

plastični pištolj
Ivana Ivanović/PIXSELL
12.11.2021.
u 09:57

No, kako je u mjenjačnici očito nisu shvatili ozbiljno, pobjegla je glavom bez obzira. Ipak, policija joj je vrlo brzo uspjela ući u trag.

Žena koja je sinoć pokušala opljačkati mjenjačnicu u središtu Koprivnice uhićena je i nad njom se provodi kriminalističko istraživanje, priopćila je u petak policija.

Ona je u četvrtak navečer, prije zatvaranja objekta u Svilarskoj ulici u strogom centru Koprivnice, ušla u mjenjačnicu s plastičnim pištoljem i pokušala počiniti razbojništvo, piše Danica.hr.

No, kako je u mjenjačnici očito nisu shvatili ozbiljno, pobjegla je glavom bez obzira. Ipak, policija joj je vrlo brzo uspjela ući u trag.

“Jučer u večernjim satima u Koprivnici u Svilarskoj ulici u mjenjačnicu je ušla ženska osoba, koja je u jednom trenutku iz torbe izvadila repliku pištolja, a potom se udaljila iz mjenjačnice.Jedna osoba je uhićena i provodi se kriminalističko istraživanje”, otkrili su danas iz koprivničke Policijske uprave.

Komentara 4

Avatar HrvatinHašković
HrvatinHašković
10:00 12.11.2021.

Ne razumem zašto ova prava hrvatica bježi kada je svoja na svome? Morala je uz Boga I domoljublje obaviti zadacu do kraja. Ona ima Hrvatsku.

SV
sveznam1
10:44 12.11.2021.

kako ne treraju sluzbeni izvidi?dokazi scjedoci te razno razne pravne zavrzlame?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije