Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadar

Kod 71-godišnje starice iz Obrovca policija pronašla oružje i streljivo

\'podravina-170709-vocin - pronadjeno oruzje, mine, streljivo u skrivenom bunkeru na papuku snimio dragutin santosi\'
Arhivska fotografija
25.09.2010.
u 09:13

- Protiv 71-godišnjakinje slijedi kaznena prijava - istakli su iz zadarske policije.

Zadarska policija jučer je u u pretrazi doma i drugih prostorija koje koristi 71-godišnjakinja sa šireg područja Obrovca pronašla dvije puške marke "Iž" (Bajkal) s glatkom cijevi, jednu puška marke "Preduzeće 44" kalibra .7,9 mm, te jedna poluautomatska puška marke "CZ“ i ukupno 274 komada streljiva za iste. Oružje i streljivo je oduzeto.

- Protiv 71-godišnjakinje slijedi kaznena prijava - istakli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
19:19 25.09.2010.

mora se i vinograd obrati ,podrum se mora napuniti

GR
grubač24
09:55 25.09.2010.

Da nijev baka možda bila na drugoj strani,onoj koja se nije branila,pa oni još nisu odustali od velike srbije!A kad smo kod vojne odjeće i obuće tu si moj ferdo izjavio glupost,jer su svi iz rata nosili doma bar nešto,pa i kako ti kažeš stoka sitnog zuba,zato ne pričaj gluposti,ko je tebi kriv kaj ti nisi pa si ljubomoran!

OB
-obrisani-
09:38 25.09.2010.

mora da je baka veteranka iz domovinskog rata ,branireljica 100% jer samo branitelji mogli su do oružja ,pogledajte samo koliko se to nosi i vojne odjeće i obuće sve je to stoka sitnog zuba platila ili plaća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije