Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljanje

Kninjanin kazneno prijavljen jer majci nije dao da viđa dijete

ruka, pomoć, majka, dijete (1)
Boris Sčitar/VLM/PIXSELL
28.11.2012.
u 11:19

Policija je utvrdila da je 51-godišnjak, suprotno pravomoćnoj odluci suda, onemogućavao kontakte majke s djetetom

U kninskoj policijskoj postaji dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim Kninjaninom osumnjičenim za sprečavanje i neizvršavanje mjera za zaštitu djeteta i maloljetne osobe i za zapuštanje i zlostavljanje djeteta ili maloljetne osobe, sve na štetu svojega djeteta.

Policija je utvrdila da je 51-godišnjak, suprotno pravomoćnoj odluci suda, onemogućavao kontakte majke s djetetom i time grubo zanemario svoje roditeljske dužnosti. Protiv njega će Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku biti podnesena kaznena prijava.

Ključne riječi

Komentara 3

SA
sandy567
11:51 28.11.2012.

da li se netko pitao zasto on neda dijete da ga "majka" vidi,nekad je i za dijete bolje da ne vida onog drugog aku mu ide na stetu

LI
liliZG
11:39 28.11.2012.

Znači ima i obrnutih situacija.......

VV
vvc349
13:18 28.11.2012.

neki ljudi ne bi trebali komentirati stvari u koje nisu upucene ,mislim da je sud o tome vodio racuna ko i kao ce provoditi vrijeme sa dijetom , kao iz prve ruke znam svoj a i tisuce drugi slucajeva gdje obicno majke na dozvoljavaju da ocevi imaju kontakt sa dijetom i rijetko kad sam procitao da je neka majka kazneno prijavljena zbog svog osobnog hira prema ocu dijeta ,ovdje se radi o muskarcu i odmah je kazneno prijavljen , ne branim nikoga ali zakon bi trebao biti jednak i za oca i majku .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije