Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN JUSUP

Doktor iz Obrovca: 'Shvatio sam da nisam baš dobro'

Goran Jusup
Foto: Screenshot/NovaTV
1/4
27.04.2019.
u 19:03

'Ne želim se liječiti jer je multipla skleroza neizlječiva bolest. Razočarao sam se. Više nemam volje ni stan čistiti'

Afera između dr. Gorana Jusupa i njegove navodne medicinske sestre već danima ne jenjava. Podsjetimo, pacijenti u Obrovcu su se žalili na rad liječnika i njegove medicinske sestre Veronike Pecolaj za koju se kasnije ispostavilo da uopće nije kvalificirana. Jusup je za 24 sata najavio kako će tužiti HZZO, a priznao je i kako je svjestan svojih zdravstvenih problema. 

- Shvatio sam da nisam baš dobro. Na bolovanju sam. Ne želim se liječiti jer je multipla skleroza neizlječiva bolest. Razočarao sam se. Više nemam volje ni stan čistiti. Ja sam to sve sam održavao i čistio, kao i obiteljsku kuću u Starigrad Paklenici- kazao je Jusup.

- Ne želim ništa komentirati, ali ovo je uistinu žalosno i tužno da se digla ovolika hajka oko mog sina. To se nije trebalo dogoditi. Možda nije ispravan u svemu, ali ovo je prevršilo sve mjere. Nije to zaslužio. Ali svemu će doći kraj, pa tako i ovome- kazala je njegova majka Boja. 

Njegov poznanik Jole Petričević kazao je kako ga pamti kao vrhunskog i profesionalnog liječnika koji je kao student vodio nogometne momčadi.

- Ja sam nekoliko godina stariji od njega, ali ga se dobro sjećam. Bio je odličan učenik i student te dobar dečko. Bili smo susjedi u Obrovcu - rekao je Jole Petričević, poznanik dr. Jusupa. 


 

Ključne riječi

Komentara 54

Avatar quousque tandem
quousque tandem
20:31 27.04.2019.

Kolega, istina je da niste baš dobro, ono što vam treba je pošteni odmor. Možda i stručna terapija, to i sami najbolje znate. Multipla je bolest kakva je - grozna, nema dvojbe. Ali niste kirurg ili slični manualni specijalist, u našoj struci je bitan mozak, dakle možete i dalje obavljati svoj časni poziv obiteljskog liječnika! Ili interniste ili psihijatra ili infektologa ili bilo čega sličnog - bez obzira na fizičke nedostatke! Ovo što su vam novine napravile je grozno, neću ulaziti koliko je opravdano. Ali čitao sam po portalima brojne komentare vaših pacijenata koji su vas opisivali kao vrhunskog liječnika. Nadam se da ćete prebroditi sadašnje teškoće i ponovno postati liječnik kakvim vas vaši pacijenti smatraju. Sretno!

DU
Deleted user
20:15 27.04.2019.

Doktor ima neku dijagnozu, ali bogme i društvo. Kakvi su to ljudi, ako uopće možemo govoriti o ljudima, koji posprdno razvlače bolesne ljude?

DU
Deleted user
19:57 27.04.2019.

Nova tv je izvrgla uglu doje bolesnih ljudi, a kriv je i HZZO, a glavna njuška šuti, čeka da prođe bura i samo se jadan boji za sebe .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije