Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBLJANA

Jeziv zločin u susjedstvu: Sin šest godina skrivao tijelo majke i dizao njenu mirovinu

SLOVENIA-LJUBLJANA-COVID-19
Peng Lijun/XinHua/PIXSELL
23.11.2020.
u 12:16

Osumnjičenik je cijelo vrijeme ostalu rodbinu uvjeravao da je ona živa, a budući da je imao punomoć, podizao je i prihode s njenih računa, pa i njenu mirovinu, navode mediji prema izvorima u policiji

Slovenska policija pritvorila je 67-godišnjaka koji je više godina tajio smrt majke i podizao njenu mirovinu, a njeno je tijelo pronađeno u jednom stanu na području Ljubljane nakon što je njezin nestanak policiji prijavila ostala rodbina.

Policijska uprava Ljubljana navodi da je krajem prošlog tjedna rodbina nestale 97-godišnjakinje prijavila slučaj kao sumnjiv jer im je 67-godišnji muškarac, navodno sin koji koji je zadužen za njenu skrb, onemogućavao sve kontakte, prenose u ponedjeljak slovenski mediji.

Daljnjim prikupljanjem informacija policija je u jednom stanu na području Ljubljane našla tijelo tražene osobe. Smrt je prema do sada poznatim podacima nastupila prije više godina, a uzrok smrti još nije poznat, navode kriminalisti.

Osumnjičenik je cijelo vrijeme ostalu rodbinu uvjeravao da je živa, a budući da je imao punomoć, podizao je i prihode s njenih računa, pa i njenu mirovinu, navode mediji prema izvorima u policiji.

Iz policije su, ne potvrđujući identitet uhićenog, naveli da se sumnjiči za kazneno djelo oskvrnuća mrtvog tijela, izazivanja smrti zanemarivanjem osobe i prijevare. Policija nastavlja s prikupljanjem obavijesti i utvrđivanjem okolnosti događaja, o čemu će biti obaviješteno nadležno državno tužiteljstvo, naveli su u policijskoj upravi Ljubljana.

Kako navodi televizijska postaja POP-TV, neslužbeno se doznaje da je sin mrtvo tijelo svoje majke u stanu držao punih šest godina, a ostaloj rodbini tvrdio kako s njima ne želi komunicirati, a u međuvremenu je redovno podizao njenu mirovinu.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Na 12 lokacija u Zagrebu započelo testiranje na COVID-19 brzim testovima

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar manjejeviše
manjejeviše
12:52 23.11.2020.

Ovoga nema ni u "Lud zbunjen normalan " !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije