Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez

Jeste li kupili ova jaja? Povlače se s tržišta zbog salmonele

jajca
Foto: XAMAX/DPA/PIXSELL
24.04.2019.
u 17:12

Detaljne informacije o povratu proizvoda, kupci mogu pronaći na maloprodajnim mjestima, na brojevima telefona 01/309 8884, 01/309 8886 te na e-mail lukac@zg.t-com.hr.

Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u srijedu da se, zbog prisutnosti salmonele, povlače s tržišta svježa konzumna jaja Lukač A klase, a koja proizvodi i pakira Lukač d.o.o., Ostrovička 1, Zagreb.

Mjera opoziva i povlačenja provodi se u skladu s Nacionalnim Programom kontrole salmoneloze u jatima konzumnih nesilica vrste Gallus gallus u Republici Hrvatskoj, a nakon što je laboratorijskim pretraživanjem potvrđena prisutnost bakterija roda Salmonella ser. Enteritidis, navode u priopćenju.

Detaljne informacije o povratu proizvoda, kupci mogu pronaći na maloprodajnim mjestima, na brojevima telefona  01/309 8884, 01/309 8886 te na e-mail lukac@zg.t-com.hr.

VIDEO Supernamirnice koje trebate imati u svom domu:

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
17:49 24.04.2019.

Domaća, hrvatska proizvodnja?

KU
kunigunda
22:03 24.04.2019.

Ma koja galus galus kokos , to vam je poljus poljus stara mjesec dana koja se kupuje po desetak lipa ,a onda lukaceve radnice lupaju gore zig ,da je to lukac jaje ,provjerite kamione iz poljske koji na njegove farmee nocu voze jaja ,a inspekcije ni pa ni ,a ni veterinara ,vec par godina e moji bedaki ima on nesto kokica ,a da ih prebrojite i usporedite s jajima koja je prodao,jadran i dalmacija su najugrozeniji jer tu bi ga ljudi nabili na kolac da im netko umre od njegovih jaja

KC
Kcro
17:33 24.04.2019.

Jel drzite jaja? Drzimo. Molim jedno drzanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije