Naslovnica Vijesti Hrvatska

Jeste li kupili ova jaja? Povlače se s tržišta zbog salmonele

Detaljne informacije o povratu proizvoda, kupci mogu pronaći na maloprodajnim mjestima, na brojevima telefona 01/309 8884, 01/309 8886 te na e-mail lukac@zg.t-com.hr.
24. travnja 2019. u 17:12 6 komentara 24111 prikaza
jajca
Foto: XAMAX/DPA/PIXSELL

Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u srijedu da se, zbog prisutnosti salmonele, povlače s tržišta svježa konzumna jaja Lukač A klase, a koja proizvodi i pakira Lukač d.o.o., Ostrovička 1, Zagreb.

soda bikarbona kućne čarolije Soda bikarbona može učiniti čuda no u jednom se slučaju ne koristi!

Mjera opoziva i povlačenja provodi se u skladu s Nacionalnim Programom kontrole salmoneloze u jatima konzumnih nesilica vrste Gallus gallus u Republici Hrvatskoj, a nakon što je laboratorijskim pretraživanjem potvrđena prisutnost bakterija roda Salmonella ser. Enteritidis, navode u priopćenju.

Detaljne informacije o povratu proizvoda, kupci mogu pronaći na maloprodajnim mjestima, na brojevima telefona  01/309 8884, 01/309 8886 te na e-mail lukac@zg.t-com.hr.

VIDEO Supernamirnice koje trebate imati u svom domu:

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
  • kunigunda:

    Ma koja galus galus kokos , to vam je poljus poljus stara mjesec dana koja se kupuje po desetak lipa ,a onda lukaceve radnice lupaju gore zig ,da je to lukac jaje ,provjerite kamione iz poljske koji na njegove farme ... prikaži još!e nocu voze jaja ,a inspekcije ni pa ni ,a ni veterinara ,vec par godina e moji bedaki ima on nesto kokica ,a da ih prebrojite i usporedite s jajima koja je prodao,jadran i dalmacija su najugrozeniji jer tu bi ga ljudi nabili na kolac da im netko umre od njegovih jaja

  • Veljko_Veseljko:

    Domaća, hrvatska proizvodnja?

  • Barbasmora:

    Domace...balkansko! Salmonela besplatni dodatak! Nalik kiner jaja...