Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMANUTO

Jedan se Golfom vozio po nasipu, pa namjerno srušio biciklista, drugi dijete gurnuo pod automobil!?

Zagreb: Trnjanski nasip nakon pljuska
Matija Habljak/PIXSELL
09.10.2023.
u 11:08

Oba slučaja dogodila su se 8. listopada, gdje je prva osoba lakše ozlijeđena, dok je maloljetniku teže ozlijeđena noga

Dva događaja, koja su povezana s prometom, zagrebačka policija okarakterizirala je kao općeopasnu radnju, a u jednom je slučaju pridodala i - prijetnju. Oba su se dogodila 8. listopada. U prvom slučaju, tog dana u 9.45 68-godišnjak je upravljao Golfom zagrebačkih oznaka te se kretao Trnjanskim nasipom u Zagrebu.

Kada se dovezao do 57-godišnjaka koji je vozio bicikl, namjerno ga je vozilom srušio na tlo!? Tvrdi barem tako zagrebačka policija koja navodi i da je 68-godišnjak nakon toga, izašao iz vozila te je i fizički napao 57-godišnjaka koji je ležao na tlu. Pri tome mu je i zaprijetio, mašući nekom oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem.

Epilog tog događaja je da je 68- godišnjak uhićen i priveden, a 57-godišnjaka lakše ozlijeđen te mu je ukazana liječnička pomoć. Što je motiv ovog, blago rečeno, sumanutog događaja za sada je nepoznato, no 68-godišnjak je za sada prijavljen za prijetnju i općeopasnu radnju.

POVEZANI ČLANCI:

A ako je taj događaj sumanut, što tek  reći za onaj koji se istog dana zbio u 19.40 u Zajčićevoj ulici u Ivanić Gradu. Tamo je maloljetnik hodao s drugim osobama u grupi uz rub kolnika jer na mjestu kojim su hodali nema nogostupa. U nekom trenutku, netko za sada nepoznat, tijelom je odgurnuo maloljetnika prema, kako kaže zagrebačka policija,  središnjem dijelu kolnika gdje je na maloljetnika naletio VW Golf zagrebačkih  oznaka kojim je upravljao 38-godišnjak. Maloljetniku je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb jer mu je teže ozlijeđena noga. Policija je slučaj okarakterizirala kao općeopasnu radnju, a kriminalističko istraživanje je u tijeku. 

>> VIDEO Ono kad misliš da si sve već vidio... Sa štakama u ruci i s gipsom na nozi vozi se na volanu bicikla

Ključne riječi

Komentara 4

AK
Aka
12:48 09.10.2023.

JUčer pred mojim očima tamnoputi dostavljač Glowa, motorom prijeđe veliko raskršće sa 4 vozne trake i dvije tramvajske pruge- na crveno svjetlo. Pun ih je grad, voze motore, a sumnjam da znaju dobro voziti i bicikle. Pitam se kontrolira li ih itko?

Avatar HajdukLika
HajdukLika
12:32 09.10.2023.

Hrvatska. Full of life and full of “krkani” …

ST
struky3_
13:20 09.10.2023.

Očiti pokušaj ubojstva nazivat "općeopasnom radnjom" može jedino netko bez zrna morala i suosjećanja. Hrrvatsko pravosuđe, formulacije su vam kolosalne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije